NOTD: Essie Licorice

NOTD: Essie Licorice

NOTD: Essie Licorice Dagens NOTD: Essie Licorice. Det är ett krämlack utan lila, bruna eller röda undertoner, det är helt enkelt svart. Precis vad jag var ute efter! Jag har inte haft Licorice i min ägo så länge utan det är ett nytt lack i samlingen.

Det var lätt att applicera men jag hade som vanligt svårt med att få till kanten vid nagelbandet, men det har med träning att göra antar jag. Och lite lackets pensel, för om jag tänker tillbaka på lackningen med Deborah Lippmann Gel Lab Pro Color så var penseln helt annorlunda mot denna. DL har en bred pensel med rundad topp och Essie har en smal pensel med rak topp.

Anywho, Essie Licorice var nästan opakt med ett lager men lite fläckigt så jag valde att lacka två lager.

Jag har CND Stickey som bas och ett nytt topplack, som också kommer från Essie! Det är Essie Gel Setter som är ett topplack med gelformula som ger mycket glans och hög hållbarhet. Många jämför Seche Vite med Gel Setter, men jag ser en skillnad och det är att lacket inte krymper med Gel Setter. Det torkar dock inte lika snabbt som Seche Vite.

Essie Licorice är glansigt i sig, och kombinationen med Gel Setter verkar bra. Dag 2 och ingen chippning!

Har du testat Licorice? Har du något go-to svart nagellack som jag behöver prova?

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?