Recension: Too Faced Love Flush Blush

Too Faced Love Flush Blush, eller Love Flush Long-Lasting Blush som är hela namnet, är en väldigt gulligt förpackad produkt och jag har använt speciellt en av dem ganska mycket sen jag fick hem dem.

Jag ville egentligen köpa Love Flush Blush Wardrobe, med alla Love Flush Blush i miniatyr och i en palett, men den fanns aldrig i lager så jag köpte 5 av de 6 rougen, det jag inte köpte var I Will Always Love You, för i Temptalias swatch såg det ut som om den hade lite mer synligt skimmer än de andra fem, de fem jag har är på det stora hela matta, men har lite lyster. För mer glow använder jag highlighter!

Too Faced Love Flush Blush
Too Faced Love Flush Blush
Too Faced Love Flush Blush
Too Faced Love Flush Blush
Too Faced Love Flush Blush
Too Faced Love Flush Blush
Too Faced Love Flush Blush

Too Faced Love Flush Blush: Love Hangover, Your Love is King, Baby Love, Justify My Love, How Deep is Your Love

Detta säger Too Faced om Love Flush Blush…

”Flush all day and night with the blush of true love. The long-wear, fade-proof, smudge-proof formula keeps your cheeks perfectly flushed for up to 16 hours. Pigment-rich, high-impact shades give a pretty pop of color for any skin tone.”

Jag har inte kunnat testa rougen i 16 timmar, men väl under en hel dag på runt 8 – 10 timmar. Och jag har upplevt att rouget sitter på plats under hela dagen, de är absolut rika på pigment och det finns säkert en nyans som passar just din hudton. Jag har fastnat för rouget Your Love is King (dov, rosig-plommon nyans, med varma undertoner och en satin finish), som även var med i min video om mina månadsfavoriter för maj.

Faktiskt så är de så rika på pigment så jag har fått för mycket på penseln efter ett drag, det gäller att vara lätt på handen! Formulan är i övrigt väldigt mjuk och drar inte upp mycket överflödigt puder.

Det jag har att anmärka på är att förpackningen är lite svår att få upp, det är fler som märkt det och jag vet inte om det är mina långa naglar eller om jag har för stora händer för dem eller vad det är. Men jag har svårt att få upp dem i alla fall.

INCI: Mica, Zinc Stearate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Squalane, Dimethicone, Silica, Ethylhexyl Palmitate, Polyethylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glyceryl Caprylate, Lauroyl Lysine, Sodium Dehydroacetate, Tocopheryl Acetate, Potassium Sorbate, Carmine (CI 75470). May Contain (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Yellow 5 Lake (CI 19140), Red 7 Lake (CI 15850), Red 30 Lake (CI 73360).

  • 6/10
    Applicering - 6/10
  • 6.6/10
    Hållbarhet - 6.6/10
  • 7.2/10
    Resultat - 7.2/10
6.6/10

Sammanfattning

Too Faced säljs exklusivt hos Sephora här i Sverige, men går att få tag på även från franska Sephora, där ett rouge kostar 29,00€, alltså 285 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?