Dior Diorshow Maximizer 3D

Diorshow Maximizer 3D

Detta var vad jag var mest intresserad av från Diors sommarkollektion Milky Dots. Diorshow Maximizer 3D, jag är redan ett fan av originalet och detta kändes som något jag behövde prova.

Diorshow Maximizer 3D

Precis som med originalet kommer Maximizer 3D i en vit förpackning med detaljer i silver, förpackningen funkar precis som en mascara och man applicerar den precis som en mascara. Själva produkten är vit och lätt att applicera, det är ett fransserum som ska ge tredubbel volym samt öka intensiteten på mascarans färg.

Diorshow Maximizer 3D

Här har jag applicerat Maximizer 3D på ett öga, man kan nästan se att den förlänger fransarna och ger lite extra volym.

Diorshow Maximizer 3D

Här kan man, tycker jag, se en skillnad på vilket öga som har Maximizer 3D som grund och vilket som inte har det, mascaran på det ena ögat (mitt höger, ert vänster) är mycket svartare, fransarna har mer volym och det ser ut som att jag har fler fransar på det ögat.

Enligt Dior själva så kan man applicera denna serum-primer två gånger om dagen, 1 gång på morgonen som bas för din mascara och 1 gång, för sig själv, på kvällen för att ”pamper and condition your lashes”.

Tycker du att primern gjorde någon skillnad?

INFORMATION
Dior Diorshow Maximizer 3D finns där Dior säljs och kostar 340 kronor för 10ml

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?