Recension: Lancôme Energie de Vie Liquid Moisturiser

Lancôme Energie de Vie Liquid Moisturiser

Det har gått ett par veckor och jag har testat Lancôme Energie de Vie serien lite mer, speciellt nyfiken var/blev jag på den flytande dagkrämen. Och det är den vi ska kika närmare på idag och jag ska berätta vad jag tycker om att ha lite grönt i rutinen.

Lancôme Energie de Vie Liquid Moisturiser

Lancôme Energie de Vie Liquid Moisturiser

Förpackningen är i glas och är tonad i grönt, detta är 30ml – den finns även i 50ml. Flaskan har en pump vilket är smidigt för denna dagkräm är verkligen flytande och rinner ganska lätt runt på handen. Det räcker med ett par droppar för att täcka ansikte och hals, som jag skrev i mitt tidigare inlägg har jag tagit ner den på dekolletaget också och har då tagit en extra droppe.

Själva ”krämen” är återfuktande och ger lyster till hyn, den är berikad med gojibär och citronmeliss och har en lätt och fräsch citrus doft, kan hända att doften är lite åt det kemiska hållet… Men den stör inte mig i alla fall. Något som däremot stör mig är att trots konsistensen (som påminner mer om ett serum än en dagkräm) sjunker den inte in särskilt snabbt.

Men jag kan leva med det med tanke på hur min hy beter sig under dagen när jag använt denna dagkräm, min hy blir inte lika oljig, den känns len och jag har inte fått någon acne trots att ett par ingredienser har fått en annan rating än 0 på COSDNA. Huden har inte heller irriterats, men viktigt att tänka på är att alla är olika och min hy kanske reagerar på ett visst sätt medan din hy inte gör det.

Jag har inte använt den varje dag, då jag vissa dagar känner att min hy behöver något annat. Men jag har tyckt om dagkrämen när jag väl använt den, om vi bortser från att den inte sjunker in så snabbt… Inget måste i badrumsskåpet, men kul att testa eftersom den inte påminner om något annat jag använt!

Vill du testa Lancôme Energie de Vie Liquid Moisturiser? Varför/varför inte? Kommentera gärna!

INCI: Water, Glycerin, Bifida Ferment Lysate, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Dimethicone, Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides, Ci 19140 / Yellow 5, T-Butyl Alcohol, Tocopherol, Lycium Barbarum Fruit Extract, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Caffeine, Ppg-6-Decyltetradeceth-30, Melissa Officinalis Leaf Oil, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Tamarindus Indica Seed Gum, Limonene, Xanthan Gum, Pentylene Glycol, Gentiana Lutea Root Extract, Dioscorea Villosa Root Extract / Wild Yam Root Extract, Caprylyl Glycol, Disodium Edta, Butylene Glycol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Citral, Hexyldecanol, Glyceryl Isostearate, Fragrance.

  • Applicering
  • Resultat
3.9

Lancôme Energie de Vie Liquid Moisturiser

Lancôme Energie de Vie Liquid Moisturiser finns där Lancôme säljs, och kostar 249 SEK för 30ml (525 SEK för 50ml).

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?