Det blev en Deathhawk

Det blev en Deathhawk

En Deathhawk har varit på önskelistan i flera, flera år. Men jag har aldrig haft tillfälle eller mod att göra det. Men idag så! Detta är resultatet av dagens besök hos Salong Kontrast, en deathhawk modell kortare. Jag är otroligt nöjd men trött efter ett par timmar i frisörstolen. Undrar varför det alltid tar sån tid för mig hos frisören? 😉 Det ser likadant ut på sidorna och håret där bak är ihop klippt med det som är lite längre.

Och något kul, det kom in en äldre kvinna och ville boka tid hos Anna. Hon tittar på mig och säger ”är det till examen?”. ”Nej” svarar både jag och Anna, ”jag är lite äldre än så”. Så kommer kvinnan fram till mig och undrar hur gammal jag är, ”tja, jag är 30”. Det trodde hon inte på. Kul att jag ser yngre ut! Nej då, jag har ingen åldersnoja. Nu på med pyjamasen och bort med dessa tunga örhängen!

Visst ser det bra ut?

0

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?