Recension: Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick

Kat Von D’s linje Everlasting Liquid Lipstick gör henne, i mitt tycke, till drottning över flytande läppstift, de är inte bara vackra att se på utan underbara att ha på läpparna också. Idag ska vi titta närmare på ett par av nyanserna jag har (jag har även köpt Witches men har inte fått hem den än). Men först tittar vi på förpackningen!
Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick

Kat Von D Everlasting Liquid LipstickEverlasting Liquid Lipstick kommer i en svart pappersask med mörka rosor samt Kat Von D loggan, och texten ”Everlasting liquid lipstick”. I botten av asken finns en färgremsa med vit text där man kan se nyans och namn på läppstiftet. Hylsan är gjord i plast och är genomskinlig med svart kork med detaljer i silver. Själva hylsan har också lite dekorationer.

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick

Kat Von D Everlasting Liquid LipstickNyanserna jag, än så länge, har är: fr vänster, Beloved, Bow n Arrow, Lovesick, Lolita och Outlaw. Jag har även Lolita II men den kunde jag inte hitta, och som sagt Witches är på väg hem till mig. Beloved beskrivs som ”soft coral”, Bow n Arrow ”fawn nude”, Lovesick ”mauve nude”, Lolita ”chestnut rose” och Outlaw ”brick red”.

Applikatorn är en standard doe-foot, och den är lite längre men den är fortfarande lätt att hantera och applicera läppstiftet med. Själva formulan på läppstiftet är lätt och har lång hållbarhet när det väl är applicerat. Det torkar matt på någon minut och sedan sitter det där det sitter, formulan har mycket pigment och det finns 28 nyanser att välja mellan. Allt från 90-tals brunt (Lolita, *host*), svart (Witches) och klassiskt rött (Outlaw).

Av att bara dricka ur flaska så påverkas inte läppstiftet nämnvärt, det torkar som sagt matt på bara någon minut och sen känns det lent på läpparna, att le påverkar inte heller finishen. Och pussas kan man också göra… Något som kommer påverka är mat med mycket fett eller olja, det löser upp läppstiftet och ger en skirare look.

Har man problem med torra läppar kan man ha ett läppbalsam under, man kan låta läppbalsamet sjunka in lite och sen torka av överflödet för att sedan applicera läppstiftet.

Har du testat något av Kat Von D’s flytande läppstift, eller kan du tipsa mig om en annan bra produkt ur hennes beauty sortiment?

INCI: Isododecane, Caprylic/Capric Triglyceride, Disteardimonium Hectorite, Hydrogenated Styrene/Isoprene Copolymer, Polyethylene, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Propylene Carbonate, Tocopheryl Acetate, Synthetic Fluorphlogopite, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Dicalcium Phosphate.

  • 6.8/10
    Applicering - 6.8/10
  • 7.7/10
    Hållbarhet - 7.7/10
  • 7.9/10
    Resultat - 7.9/10
7.5/10

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick

Kat Von D Beauty säljs exklusivt på Sephora här i Sverige, finns även att få tag på via t ex Rose’s Beauty Store, hos Sephora kostar Everlasting Liquid Lipstick 215 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?