Illamasqua

Illamasqua är inte ett helt nytt märke för mig, jag har ett par lack och ett och annat rouge. Men nu har jag gjort en ”djupdykning” och köpt ett par produkter till för att testa. Detta köpte jag:
Jenny testar: Illamasqua

Läppstift, Pristine, matt svart

Man kan aldrig ha för många läppstift, och jag har börjat samla på mig lite mörkare färger. Pristine talade till mig och åkte i korgen direkt.

Jenny testar: Illamasqua

Cream Pigment, Hollow

NikkieTutorials har använt denna i ett par av sina videor, inte för att jag gör mycket contouring men jag ville prova… Vid första anblicken ser den väldigt varm ut, men när man swatchar den ser den kallare ut (ni ser skillnaden i nyans på bilden).

Jenny testar: IllamasquaFoundation, Skin Base Foundation i nyans 1

Denna tänkte jag att jag skulle ljusa upp ett par av mina foundations med, den verkar bra för det. Jag läste dock att, eftersom den är vattenbaserad, den kan späda ut foundations och göra att täckningen påverkas om man använder den tillsammans med en foundation som inte är vattenbaserad.

Jenny testar: Illamasqua

Primer, Hydra Veil

En återfuktande primer som man kan använda om man har torr hy och upplever att sminket flagnar och blir kakigt under dagen. Jag valde denna för jag har lite problem med yttorrhet och jag var osäker på hur pass matt finish Matte Veil ger. Men jag har hört mycket gott om Matte Veil så jag kanske köper den vid ett senare tillfälle och provar.

Jenny testar: Illamasqua

Swatches, fr vänster: Hollow, Pristine, Skin Base

INFORMATION
Illamasqua är ett engelskt märke som inte testar på djur. Via deras hemsida kan du köpa deras produkter

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?