Recension: Foreo Luna Mini 2

Nu har det gått ett par veckor och jag har använt min Foreo Luna Mini 2 rätt så regelbundet. Jag försöker använda den åtminstone en gång per dag, men jag ska vara ärlig, det blir inte så ofta.

Foreo Luna Mini 2

Jag kunde inte hitta någon info om huruvida man skulle ladda Luna Mini 2 innan första användningen eller ej, jag laddade den i alla fall och det tog ca 1 timme innan den var klar för användning.

Foreo Luna Mini 2

Silikonplupparna på framsidan är mindre än de på baksidan, och är ämnade för känsligare områden av ansiktet. Jag har använt denna sida på kinder, näsa och haka. Rengöringen jag använt tillsammans med Luna Mini 2 har antingen varit Emma Hardie Moringa Balm eller Oskia Renaissance Cleansing Gel.

Jag har masserat in rengöringen, fuktat Luna Mini 2 och sen rengjort ansiktet.

Foreo Luna Mini 2

Här ser ni baksidan av Luna Mini 2, denna sida ska man använda på fetare delar av hyn så som pannan, det är också på pannan jag använt denna sida.

Foreo Luna Mini 2

Detta är toppen av Luna Mini 2 med en annan typ av silikonplupp som man kan använda runt näsan till exempel.

Jag tycker att det var svårt att veta när den stannar upp i cykeln (det betyder att man ska byta område) och inte, den ska även blinka när den gör det men jag har märkt att handen oftast är i vägen för att man ska kunna se blinkandet.

Men, jag upplever att min hy är renare efter att jag använt Luna Mini 2 jämfört med när jag endast använder händerna. Jag tycker också att mina ärr från acne har bleknat en del, om det hör ihop med Luna Mini 2 eller ej är svårt att veta men det är vad jag lagt märke till i alla fall. På tal om acne så har, tyvärr, Luna Mini 2 varit lite mindre skonsam mot de områdena där jag haft aktiv acne – oavsett vilken sida jag använt. Ofta så har acnen börjat blöda i samband med användningen.

På det stora hela är jag nöjd med mitt köp och skulle rekommendera att, om man gillar denna typen av rengöring, prova på en Luna Mini 2. Vill man prova på Foreo så finns även Luna Play som kommer i 7 färger och kostar 395 SEK. Luna Play är dock inte uppladdningsbar och kan istället användas upp till 100 gånger.

Foreo har många olika modeller av Luna, Luna Mini 2 finns att köpa bl a. hos Lyko och KICKS och kostar 1.295 SEK.

 • 7.4/10
  Resultat - 7.4/10
7.4/10

Foreo Luna Mini 2

Foreo Luna Mini 2 kommer i 5 färger och kostar 1 295 SEK.

Foreos produkter finns att köpa på Foreos egna hemsida eller hos bl a. KICKS.

0

2 Kommentarer

 1. Sana
  12 juli 2016 / 10:04

  Hamnade på din sida när jag googlade recensioner. Åh vilka bra sminktips!! Tack fina du! 🙂

  • admin
   14 juli 2016 / 12:58

   Vad kul, välkommen tillbaka! 🙂 Och tack!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?