MOTD: Siouxsie bryn

MOTD

Sminkning: Siouxsie bryn

Siouxsie bryn, då tänker jag raka och tjocka bryn. Jag blev sugen på att testa, speciellt efter min senaste sminkning 80’s Goth, där jag försökte göra Siouxsie bryn men de blev inte nog raka. Denna gång lyckades jag lite bättre, tycker jag själv. Resten blev väldigt enkelt, fokus la jag på brynen.

Jag gjorde denna sminkning i helgen så du kanske har sett den på Insta (om inte så heter jag @hjartestrang där 😉 ). Jag har mest tid på helgen för sminkningar, de senaste veckorna har varit ganska hektiska. I alla fall, vill du veta vad jag använt för denna look? Lista finns nedan 🙂

JAG HAR ANVÄNT

BAS
Illamasqua Hydra Veil
Dior Diorskin Forever, 010 + Illamasqua Skin Base, 1
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder

KINDER
Becca Shimmering Skin Perfector Pressed, Pearl
Illamasqua Cream Pigment, Hollow

ÖGON
Dior Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D
Dior Diorshow Iconic Overcurl, Black

ÖGONBRYN
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz, Ebony
Makeup Geek Eyeshadow, Corrupt
Benefit Gimme Brow, Medium/Deep

LÄPPAR
Nivea Lip Butter, Vanilla & Macadamia
Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick, Midnight

Vad tycker du om denna look? Jag använder den till vardags.

Loading Likes...

Kommentera