Jag ställde upp min Deathhawk!

Hur jag ställer upp min Deathhawk

Jag ställde upp min Deathhawk och tänkte förklara hur jag gjorde. Detta är ett spontant inlägg och därför finns det ingen före-bild på håret (finns en på Instagram från igår när jag har Olaplex i håret). Men det var nytvättat och låg slickat bakåt. Jag tänkte först lämna det så men bestämde mig för att prova att ställa upp ’hawken. Och jag tycker att jag lyckades rätt bra!

Håret var som sagt nytvättat, jag hade använt Olaplex no.3 under natten. Jag borstade igenom det med min Wet brush som jag fick i min Cult Beauty box och sen skapade jag sektioner i håret och hällde i lite OSIS Dust It i varje sektion.

Sedan arbetade jag in Dust It i håret. Tog sen en tuperingskam och började tupera ”längderna”, alltså de delar som hängde på sidorna efter att rötterna fått volym.

Hur jag ställer upp min Deathhawk

Såhär ser det ut framifrån, tänk fågelbo! Jag försökte ta en bild på baksidan också men det var en manöver jag inte klarade av ?

Jag hoppas ni tycker om spontana inlägg, har ni frågor så ställ dem i kommentarerna så ska jag svara så gott jag kan!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?