MOTD: Daglig sminkrutin

Jag har skapat en daglig sminkrutin! Okej, jag har gjort samma sak en vecka i sträck… kanske inte är en rutin, men nästan.

Min dagliga sminkrutin

Jag brukar börja med att fylla i brynen, och här använder jag både en Brow Wiz och en svart ögonskugga plus Gimme Brow från Benefit. Den svarta skuggan heter ”Corrupt” och kommer från Makeup Geek. Brynen får en rak form med en liten svans, ofta får jag ta bort en del av svansen för jag tycker det ser bättre ut med kort/ingen svans till denna formen på brynen.

Sen börjar jag med basen och jag har inte använt någon primer för jag har ingen som jag egentligen gillar sådär extra mycket, utan jag har kletat på foundation direkt. Jag har varierat foundation och försöker hitta en som inte framhäver torra partier i hyn, so far no luck. Efter foundation så applicerar jag concealer i en upp-och-nervänd triangel under ögonen och blandar ut, sedan använder jag ett krämpigment från Illamasqua i nyansen Hollow för att göra lite contouring, highlighter har varit i 7 fall av 7 BECCA Pearl (pressed).

Ögonen får primer på fransarna plus mascara och på läpparna hamnar Anastasia Midnight… and that’s all folks!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?