Urban Decay Afterglow Highlighter

Urban Decay är ju ett märke som de flesta tycker om. Däribland jag. Jag har för ett tag sen köpt deras nya Afterglow Highlighter i nyansen Sin. Den har väntat på detta inlägg så att jag kan börja använda den.

Urban Decay Afterglow Highlighter

Förpackningen är i plast och är polerad blank för att, tror jag, likna metall. UD-loggan finns på locket och har en nätdesign i botten. Förpackningen känns stabil, men jag hade gärna velat ha en liten spegel i locket.

Urban Decay Afterglow Highlighter

Själva highlightern har en champagne nyans och känns krämig om än lite pudrig, det samlades mycket överflöd på sidorna (som man kan se på bilden nedan).

Urban Decay Afterglow Highlighter

Jag har än så länge bara swatchat den och har alltså inte mer att säga, men kommer nog använda den i en sminkning om jag kan slita mig från BECCA Pearl förstås. Kanske använder båda två? ?

INFORMATION
Afterglow Highlighter kostar 270 kronor och man får 6.8 gram produkt

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?