Recension: BITE Beauty Agave Lip Mask

Min senaste recension var på en läpprodukt och här kommer en till! BITE Beauty Agave Lip Mask är en treatment för dina läppar som ska återfukta och hjälpa spruckna läppar.

BITE Beauty Agave Lip Mask

Agave Lip Mask kommer i en liten plasttub (tidigare var tuben i någon sorts metall och ja, se bild nedan för hur den ser ut nu) och formulan är tjock och krämig och känns härlig på torra läppar. Formulan har en bas på lanolin och är rik på sheasmör, ricinolja, agavenektar och jojobaolja. Den innehåller också “triple the amount of antioxidant trans-resveratrol found in red wine.

BITE Beauty Agave Lip Mask

BITE Beauty Agave Lip Mask

Jag har originalet och Champagne varianten. Originalet ser gul ut som swatch men är transparent på läpparna och Champagne, tycker jag i alla fall, ser rätt så roseguldig ut.

Agave Lip Mask har en doft av vanilj och lite smak av det också tycker jag, beroende på hur mycket man lägger på så sjunker den in olika snabbt, det säger sig självt imo. Den återfuktar bra och gör det lättare att skrubba bort död hud från läpparna dagen därpå. Jag brukar lägga på ett lager när jag går och lägger mig (de kvällar läpparna behöver lite mer omvårdnad än vad mitt NIVEA Lip Butter kan ge) och på morgonen är det nästan borta och då skrubbar jag bort överflöd + död hud med en sockerskrubb från LUSH.

Efter natten med Agave Lip Mask känns läpparna återfuktade och mjuka. Detta är en toppenprodukt i min bok.

INCI: Lanolin* (medical grade), Organic Ricinus Communis (Castor) Seed Oil**, Organic Agave Tequilana (blue agave) nectar**, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables*, Organic Cera Alba (Beeswax)**, Flavor, Vanillin, Siraitia Grosvenori (Monk Fruit)*, Vanilla Tahitensis (Vanilla) Fruit Extract*, Organic Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*, Trans-Resveratrol*, Vitis Vinefera (Grape) oil*, Tocopherol acetate*, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract (And) Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract (and) Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*.

  • 7.7/10
    Applicering - 7.7/10
  • 7.2/10
    Hållbarhet - 7.2/10
  • 7.5/10
    Resultat - 7.5/10
7.5/10

BITE Beauty Agave Lip Mask

BITE Beauty Agave Lip Mask finns att köpa på t ex Rose’s Beauty Store (då BITE Beauty inte finns i Sverige) och där kostar den £24.99.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?