MOTD: Alien-esque

Sminkning: Alien-esque

Jag ska till Göteborg idag, och kände för att sminka mig. Det blev lite alien-esque när jag helt skippade ögonsmink, men jag gillar det! Dessutom behöver jag inte oroa mig för att mascaran rinner om det regnar i Göteborg 😉 Och så var jag lite lat och visste inte vad jag skulle göra med ögonen. Tänkte först bara mascara, men det blev såhär. I alla fall, här är listan på vad jag använt…

JAG HAR ANVÄNT

BAS
Manic Panic Dreamtone, White
NARS All Day Luminous Weightless Foundation – Gobi
Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer – Fair Neutral
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder

KINDER
Becca Shimmering Skin Perfector Pressed – Pearl

ÖGONBRYN
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – Ebony
Makeup Geek Eyeshadow – Corrupt
Benefit Gimme Brow – Medium/Deep

LÄPPAR
Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick – Witches

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?