MOTD: Alien-esque

MOTD

Sminkning: Alien-esque

Jag ska till Göteborg idag, och kände för att sminka mig. Det blev lite alien-esque när jag helt skippade ögonsmink, men jag gillar det! Dessutom behöver jag inte oroa mig för att mascaran rinner om det regnar i Göteborg 😉 Och så var jag lite lat och visste inte vad jag skulle göra med ögonen. Tänkte först bara mascara, men det blev såhär. I alla fall, här är listan på vad jag använt…

JAG HAR ANVÄNT

BAS
Manic Panic Dreamtone, White
NARS All Day Luminous Weightless Foundation, Gobi
Urban Decay Naked Skin Concealer, Fair Neutral
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder

KINDER
BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed, Pearl

ÖGONBRYN
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz, Ebony
Makeup Geek Eyeshadow, Corrupt
Benefit Gimme Brow, Medium/Deep

LÄPPAR
Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick, Witches

Loading Likes...

Kommentera