Jag har gästbloggat!

Psykisk ohälsa

Jag har gästbloggat hos min vän, Annica, även känd som Guld med ADHD på YouTube, Twitter och via sin blogg: Guld med ADHD. Vi har ett tag planerat detta, att jag ska gästblogga hos henne om psykisk ohälsa, inriktat på det jag lever med nämligen bipolär sjukdom. Nedan hittar du länken till inlägget och även ett utdrag ur inlägget.

Jag har gästbloggat!

Jag blev diagnosticerad med bipolär sjukdom typ 2 som 21 åring. Det är 9 år sedan nu och jag har lärt mig lite knep för att ha koll på svängningarna.

En typisk dag för mig finns inte då jag tenderar att svänga snabbt i humöret och orkar alltså mer eller mindre från dag till dag, men jag har 3 tips till dig, oavsett om du nyss fått diagnosen eller levt med sjukdomen ett tag.

Läs hela inlägget på Annicas blogg här.

Loading Likes...

1 kommentar

Kommentera