GLAMGLOW FLASHMUD

GLAMGLOW FLASHMUDBild: KICKS

Jag är ju som sagt ett fan av GLAMGLOWs masker och även om GRAVITYMUD var mest en besvikelse så kände jag att jag ville prova på FLASHMUD ändå.

FLASHMUD är en ansiktsmask med en multi-sensorisk formula som ska ljusa upp och jämna ut huden. Den har något som kallas för ”clever multi-size built-in pre-exfoliator particels” som ska optimera hudens förmåga att absorbera maskens formula.

För bästa resultat ska man applicera masken 3 dagar i rad och låta den vara på i 20 minuter, med tiden ska masken bli alltmer transparent. Det rekommenderas även att man använder SPF med hög faktor efter användningen.

Det som drog mig till denna mask var ett par bra reviews jag läst och det där med att den ska jämna ut huden. Visst, jag har läst ett par dåliga reviews också, men jag vill prova själv.

FLASHMUD kostar runt 450 kronor och finns hos t ex Eleven och Lyko.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?