Sommar i Oja

Jag har tagit lite semester. I söndags kom mamma och pappa ner till mig i Falkenberg och i torsdags började vi resan uppåt mot Norrbotten och Oja. Vi kom hem igår, fredag, vid 18:30. Jag sitter nu i soffan i vardagsrummet med min dator och försöker catch up i alla YouTube videor jag missat den senaste veckan.

OjaOja

Kommer stanna här till skiftet mellan juli och augusti tänkte jag, om jag inte får hemlängtan och far hem innan. Men till saken hör att min lillasyster köpt en katt och den lilla fröken får man hämta den 26/7, och jag vill gärna träffa den lilla tösen.

Bloggandet kommer vara lite spontant medan jag är här, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om då jag inte har några produkter med mig att recensera t ex, eller min kamera att fota med. Det blir nog mer inlägg som handlar om vardagen, jag känner också att jag behöver ventilera lite känslor och tankar och en och annan lista lär det nog också bli.

Vad hittar du på i sommar, är du också på resande fot? 🙂

0

1 kommentar

  1. 17 juli 2016 / 14:36

    Jag kommer ta det lugnt typ hela sommaren. Kommer nog inte komma längre än till föräldrarnas sommarställe 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?