Recension: Neutrogena Visibly Clear Rapid Clear Treatment

Neutrogena Visibly Clear Rapid Clear Treatment

Neutrogena Visibly Clear Rapid Clear Treatment

Detta är den första produkten jag har köpt och testat från Neutrogena, och jag har svårt att hitta rätt spot treatment. Jag har testat Dermalogicas spot treatments (den från vanliga, och Clear Start serien) och ett par från Clinique som jag tyckte sved alldeles för mycket.

Visibly Clear Rapid Clear Treatment innehåller salicylsyra som ska öppna upp porerna och själva produkten är en grumlig gel som torkar snabbt, och smakar ganska dåligt (märkte jag när jag fick det för nära läppen). Den svider inte och lämnar ingen synlig hinna.

Men gör den det den ska då? Jo, det tycker jag att den gör. Och det tycker min syster också som lånade den av mig. Både rödhet och svullnad minskar och jag upplever att om man har ont av acnen så minskas även smärtan.

All in all är jag rätt nöjd med mitt köp, och då den bara kostar 59kr så kan det räknas som ett bra köp. Du kan köpa en egen tub på t ex Lyko.

INCI: Aqua, Alcohol Denat, Glycerin, Polyacrylate-13, Salicylic Acid, Cyclopentasiloxane, Polyisobutene, C12-15 Alkyl Lactate, Cetyl Lactate, PPG-2 Isoceteth-20 Acetate, Lactic Acid, Butylene Glycol, Benzalkonium Chloride, Hamamelis Virginiana, Sarcosine, Cinnamomum Zeylanicum, Cedrus Atlantica, Portulaca Oleracea, Polysorbate 20, Isoceteth-20, Capryloyl Glycine, Alcohol, Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Hydroxyethylcellulose, Sodium Chloride, Isopropyl Alcohol, Dipropylene Glycol, Hexylene Glycol, Dehydroxanthan Gum, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Acetic Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Parfum.

  • Applicering
  • Hållbarhet
  • Resultat
4.1

Neutrogena Visibly Clear Rapid Clear Treatment

Neutrogena Visibly Clear Rapid Clear Treatment finns att köpa i dagligvaruhandeln samt online och kostar 59 SEK för 15ml produkt.

0
Följ:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?