NOTD: Smith & Cult Stockholm Syndrome

NOTD: Smith & Cult Stockholm Syndrome

Smith & Cult Stockholm Syndrome

Har lackat naglarna med Smith & Cult Stockholm Syndrome, ett av de 6 Smith & Cult lacken jag köpt för att testa. Stockholm Syndrome beskrivs som ”elefant grå”, i flaskan ser den mer brun ut än vad den gör på naglarna. Vilket ni kan se på bilderna. På naglarna skulle jag beskriva den som grålila.

Jag lackade både fingrar och tår med Stockholm Syndrome, och då jag inte gillade hållbarheten på Smith & Cult lacken med min vanliga bas- och topplacks kombo (CND Stickey och Essie Gel Setter) så provade jag den här gången att använda Deborah Lippmann Gel Lab Pro bas- och topplack.

Bitter Buddhist från Smith & Cult höll i 2 dagar, sen duschade jag och stora flagor försvann i kanterna på naglarna. Får se hur Stockholm Syndrome beter sig. Men det var lätt att lacka med och var opakt på två lager, jag kan dock tycka att applikatorn (den man håller i, inte penseln) är lite i minsta laget.

Jag brukar vända på penseln när jag lackar. Jag lackar mitten på nageln, vänder på penseln och lackar sedan sidorna av nageln. Och jag tyckte att applikatorn var liten, svår att vända på och de nymålade naglarna slog nästan i varandra.

Men all in all, ett bra lack med en underbar färg. Bara hållbarheten kvar att utvärdera!

INFORMATION

Smith & Cult är ett rätt nytt märke i Sverige, det finns att köpa på NK eller online bl a hos Skincity. En flaska kostar 239kr och innehåller 14ml. Lacken har en 8-free formula, tillverkas utan dietylftalat, formaldehyd, formaldehyd-harts, xylen, toluen, etyl tosylamide, trifenyl fosfat och kamfer.

UPPDATERING 25/8 kl 10:25
Det är nu 6 dagar sedan jag lackade naglarna med Stockholm Syndrome… och det har inte chippat! Det enda som hänt är att en nagel gick av långt ner så den ser lite risig ut, men de andra naglarna ser ut som vid lackningen. Deborah Lippman Gel Lab Pro + Smith & Cult får tummen upp!

0
Följ:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?