Anastasia Modern Renaissance

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette

Denna sommar släppte Anastasia Beverly Hills sin Modern Renaissance Palette. Jag har äntligen köpt den och ville bara dela med mig. Modern Renaissance är ABH’s första permanenta palett och det finns 14 skuggor i paletten, 3 skimriga och resterande 11 är matta eller har satinfinish.Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette
Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette

Förpackningen känns som sammet och påminner om Urban Decay Naked I. Den är i bra storlek för att resa med och har en spegel i locket. Locket stängs med magnetlås.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette

Här har jag swatchat ett par av skuggorna som direkt talade till mig, fr vänster är det: Red Ochre, Warm Taupe, Cyprus Umber och Realgar. Men jag fastnade också för skuggan Boun Fresco. Swatchat har jag gjort på bar hud, utan primer och med fingret.

Känner spontant att färgerna jag valde att swatcha påminner om färgerna i en annan palett jag skulle vilja ha, nämligen Chanel’s höstpalett Candeur et Experience. Den går i rödbrunt och jag gillade verkligen de looks som jag sett skapats med den paletten.
Modern Renaissance känns som ett bra alternativ till Candeur et Experience.

Jag tror att denna palett blir svår att lägga ifrån sig, speciellt om jag hittar en färgkombination som verkligen är pricken över i.

Har du testat Modern Renaissance paletten?

INFORMATION

Modern Renaissaice paletten finns att köpa på KICKS.se där den kostar 545kr.
Anastasia Beverly Hills är ett cruelty free märke, men vissa produkter innehåller bivax eller honung.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?