Recension: Kylie Cosmetics KylieLipKit

Förra veckan kom min beställning från kyliecosmetics.com, bland det jag beställt fanns ett KylieLipKit i nyansen Dead of Knight. Och det är den jag ska prata om idag, jag har nämligen testat den hela helgen och tycker att jag kan göra en liten recension…

Kylie Cosmetics KylieLipKit: Dead of Knight

Kylie Cosmetics KylieLipKit: Dead of Knight

Kylie Cosmetics KylieLipKit: Dead of Knight

Jag hade gett upp på att få tag på ett KylieLipKit, men så surfade jag runt på Rose’s Beauty Store och såg att de hade KylieLipKits. Hade gärna haft någon neutral nyans också, men de var ju såklart slutsålda. Men jag är ganska nöjd med valet av nyans ändå, Dead of Knight beskrivs som en ”intense true black”.

Och faktiskt, det här är en förpackning jag nog kommer att spara. Hur snygg är den inte?!

Kylie Cosmetics KylieLipKit: Dead of Knight

Kylie Cosmetics KylieLipKit: Dead of Knight

Kylie Cosmetics KylieLipKit: Dead of Knight

I kittet finns 1 matt flytande läppstift och 1 läppenna. Det flytande läppstiftet är O P A K T. Och läppennan känns krämig vid swatchning. Men när man swatchar den så ser den inte så pigmenterad ut som man hade önskat. Men på läpparna har det ingen betydelse för du har ju det flytande läppstiftet ovanpå. Och när jag väl testade dem tillsammans på läpparna så såg läppennan mörkare ut applicerad på läpparna än vad den gör swatchad på min arm.

Kylie Cosmetics KylieLipKit: Dead of KnightKylie Cosmetics KylieLipKit: Dead of Knight, swatches / Fr vänster läppstift, läppenna

Jag tycker: Blev ganska imponerad av det flytande läppstiftet faktiskt, det är en tunn och väldigt pigmenterad formula. Swatchen ovan är 1 lager och ett par drag bredvid varandra. Läppstiftet kommer i en hylsa på 3.25 ml och applikatorn är en standard doe-foot wand. Läppennan kan vässas i vilken pennvässare som helst, bara den inte är slö står det på kyliecosmetics.com.

Läppstiftet torkar matt, och det gör det väldigt fort. Och krävde en lite mer kraftig remover (något oljigt, t ex Clinique Take The Day Off) för att få bort swatchen från armen (och läpparna). Läppstiftet har också en speciell doft, en doft jag inte kan sätta fingret på. Den stör inte mig, men kan störa om man är känslig.

Första intrycket av KylieLipKit är positivt, det negativa (har inte med produkten att göra) är att de är så svåra att få tag på. Som med de flesta andra flytande läppstift så är det inte mycket man gör under dagen som råder bot på det, det satt som berget! Jag utsatte det inte för tacos denna gång men det finns en tid för allt…

Kylie Cosmetics KylieLipKit: Dead of KnightKylie Cosmetics KylieLipKit: Dead of Knight

Om alla KylieLipKits presterar såhär så får jag nog undersöka möjligheterna av att köpa en eller två neutrala nyanser också.

Vill du testa KylieLipKit, vilken nyans i så fall?

  • 7.9/10
    Applicering - 7.9/10
  • 6.4/10
    Hållbarhet - 6.4/10
  • 7/10
    Resultat - 7/10
7.1/10

Kylie Cosmetics KylieLipKit: Dead of Knight

Kylie Cosmetics KylieLipKit: Dead of Knight finns att köpa på kyliecosmetics.com och kostar 29 USD.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?