Marc Jacobs Glow Stick

Jag använder oftast inte kräm highlighters – but when I do, då måste det vara Glow Stick! Marc Jacobs släppte denna goding i april i år om jag inte minns fel. Sen dess har jag velat om huruvida jag ska köpa den eller inte. För jag använder sällan kräm highlighters, men ja. Nu står Glow Stick här bredvid mig och jag tänkte visa lite bilder jag tagit och sen ska jag börja testa den!

Marc Jacobs Glow Stick: Spotlight

Marc Jacobs Glow Stick: Spotlight

Förpackningen är snygg, ja, jag kanske hade föredragit den i svart, som verkar vara Marc Jacobs signatur färg. Men det är ju ett Glow Stick (hur bra namn är inte det?) trots allt.

Marc Jacobs Glow Stick: Spotlight

Man tar av korken och där under finns highlightern som man skruvar upp eller ner. På grund av hur förpackningen är utformad tycker jag den lämpar sig bra för resor, den är liten och korken sitter på bra. Passar perfekt i necessären!

Marc Jacobs Glow Stick: Spotlight

Nyansen heter Spotlight och ger ett väldigt fint dewy glow på huden (se swatch nedan), nyansen sägs vara universell och ska passa alla hudtoner. Detta på grund av balansen mellan guldiga och silvriga pigment.

Marc Jacobs Glow Stick: Spotlight

Såhär ser Spotlight ut swatchad, ett fint glow och den kommer säkert göra sig bra på kindbenen och alla andra ställen man kan komma på som behöver highlighter.

Vad tycker du, ser Glow Stick lockande ut?

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?