NOTD: Essie Maki Me Happy

Maki Me Happy blev först ut när jag började testa Essies höstkollektion. Ett inlägg med swatches på alla 6 lack kommer! Njut av denna så länge…

Essie Maki Me Happy
Essie Maki Me Happy
Essie Maki Me Happy

Essie Maki Me Happy, 129 kronor / 13,5 ml

Maki Me Happy blir snäppet mörkare på nageln än vad den är i flaskan, när jag målade naglarna med den fick jag stanna upp och mumla ”åh herregud” innan jag kunde fortsätta. Den är otroligt snygg och kommer säkert bli en favorit. Tycker att den passade mina lite kortare naglar mycket bra, men så brukar det vara med mörka färger (tycker jag).

Jag använde CND Stickey som baslack och Essie Gel Setter som topplack, min numera standard kombo för bas- och topplack.

Maki Me Happy var lätt att lacka med, och då jag köpt lacken i Sverige har de den bredare penseln som jag föredrar framför den tunna penseln som lack köpta från USA har. Med den bredare penseln målar nageln praktiskt taget sig själv! Det krävdes egentligen inte två lager, men jag lackade två lager ändå. Det krävdes inte heller topplack då det var glansigt nog i sig självt, men jag drog på ett lager Gel Setter, för syns skull.

När jag lackar naglarna med ”vanliga” lack och inte ett gel system så brukar lacken chippa snabbt. Har dock lärt mig att med Stickey + Gel Setter, och ett Essie lack därimellan, så håller manikyren någon dag extra.

Essie finns att köpa online och i butik, till exempel hos Eleven, där ett lack kostar 129 kronor.

Vad tycker du om Maki Me Happy, does it make you happy?

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?