Recension: Tatcha Luminous Dewy Skin Mist

Tatcha Luminous Dewy Skin Mist

Tatcha Luminous Dewy Skin Mist

Tatcha Luminous Dewy Skin Mist, en återfuktande mist i en underbart vacker glasflaska. Visst blir man lite förförd av förpackningen? Inspirerad av japanska ansiktsvatten och innehåller växtextrakt, så som extrakt från röda alger och HADASEI-3 Bioactive Complex som har anti-aging egenskaper och Tatcha själva säger att HADASEI-3 är mer potent än Vitamin C.

Tatcha Luminous Dewy Skin Mist

Förpackningen är som sagt i glas och under locket döljs en guldfärgad pump. Pumpen ger en väldigt fin spray, ett tunt lager av mist lämnas på ditt ansikte. Och jag kan tänka mig att om du har torrhy så skulle du tycka om denna lite extra. Det krävs inte mycket, ett eller två tryck på pumpen. Jag har blandhy och tycker att om jag är lite mer frikostig med misten så ser jag lätt oljig och svettig ut än glowy.

Tatcha Luminous Dewy Skin MistJag tycker: Har inte testat att setta makeup med denna, och jag tror inte heller att den marknadsförs som en setting spray, däremot tycker jag att huden får ett fint glow när du sprayar Luminous Dewy Skin Mist på hud med foundation. Jag har använt den under dagen för att fräscha upp, och även i min hudvårdsrutin på kvällen som återfuktning efter exfoliering.

Misten innehåller bra ingredienser, men även parfym. Och den har en speciell doft, jag störs sällan av parfym och har inget problem med doften på misten, men den känsliga näsan, eller huden, kan nog ha en annan åsikt. COSDNA flaggade, lågt, för ett par ingredienser men på det stora hela var det grönt.

Detta är en trevlig produkt att ha i sin arsenal. Den återfuktar och ger ett fint glow, men den är inte på något sätt livsnödvändig.

INCI: Water, Glycerin, Squalane (Olive Origin), Cyclopentasiloxane, Propanediol, Triethylhexanoin, Camellia Japonica Seed Oil, Inositol (Rice Extract), Algae Extract, Sericin (Silk Extract), Glycyrrhizaglabra (Licorice) Root Extract, Oryza Sativa (Rice) Germ Oil, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Chondrus Crispus (Redalgae) Extract, Panax Ginseng Root Extract, Royal Jelly Extract, Zizyphus Jujuba Fruit Extract, Thymus Serpillum (Thyme) Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Polyglyceryl-2diisostearate, Ppg-5-Ceteth-10 Phosphate, Trideceth-12, Sodiumlauroyl Lactylate, Sorbitan Stearate, Ethylhexylglycerin, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate Se, Fragrance, Sodium Hyaluronate, Alcohol, Phenoxyethanol.

  • 7.1/10
    Applicering - 7.1/10
  • 7.5/10
    Resultat - 7.5/10
7.3/10

Tatcha Luminous Dewy Skin Mist

Luminous Dewy Skin Mist finns att köpa på Tatcha.com och kostar $48.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?