BECCA Poured & Slimlight

New in! Jag är väldigt förtjust i BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed i nyansen Pearl, och håller just nu på att göra en djupdykning i krämhighlighters. Då passar det ju bra att testa Pearl fast i krämform! Eller hur? Jag köpte BECCA Poured och Slimlight och tänkte prata lite om mitt första intryck.

BECCA Poured & Slimlight

BECCA Poured & Slimlight

BECCA Shimmering Skin Perfector Poured

Shimmering Skin Perfector finns i puder-, kräm- och i flytande form. Jag gillar puder varianten för den syns verkligen på huden. Poured ska vara lite mer nedtonad och naturlig, tror inte att man kan packa på lika mycket av denna som man kan med pudren. Hållbarheten verkar bra, första intrycket är att den inte rubbar underlaget. Applicerar med fingret.

BECCA Poured & Slimlight

BECCA Poured & Slimlight

BECCA Champagne Collection Shimmering Skin Perfector Slimlight

Slimlighten var egentligen ett onödigt köp, men jag tänkte att… Ja, jag vet inte vad jag tänkte. Jag hade spenderbyxorna på helt enkelt! Slimlight verkar vara poured highlightern fast i pennform, kan vara praktiskt? De har samma payoff vid swatches och beter sig på samma sätt, rubbar inte underlag osv.

BECCA Poured & Slimlight

Swatches: fr vänster Poured, Slimlight

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?