OUAI Haircare

OUAI Haircare är en linje hårvårdsprodukter skapade av hårstylisten Jen Atkin. Det finns schampo, balsam, vårdande- och stylingprodukter. Jag har i skrivande stund testat schampo, balsam och håroljan. Men jag har även beställt inpackningen och två stylingprodukter för att testa.

OUAI Haircare

“OUAI MEANS YES, IN THAT CASUAL, PARISIAN WAY. IT’S ABOUT SAYING YES TO REAL HAIR FOR REAL LIFE. AND TO LOOKING CHIC, NO MATTER HOW MANY FOLLOWERS YOU HAVE.”

OUAI Haircare

OUAI Haircare

OUAI Haircare

OUAI Haircare

Tidigare använde jag O&M serien, och det är bra produkter men jag stod inte ut med förpackningarna. Från OUAI föll valet på Clean Shampoo som är bra att använda om man har mycket stylingprodukter i håret, det fungerar lite som O&M Detox. Det passar alla hårtyper och texturer och löser upp överflödig olja utan att göra håret torrt eller skada färgen.

Sedan valde jag Repair Schampoo och Conditioner och de ska vara bra för torrt och skadat hår, såväl som färgat, kemiskt behandlat, tjockt, lockigt eller afro-hår. Schampot och balsamet reparerar och återfuktar håret och minimerar skada samt ökar glansen.

Jag har även testat OAUI Hair Oil som doftar gott, men kanske lite väl starkt. Det stör inte mig men jag kommer inte använda OUAI när mamma, som är känslig för dofter, är här. Oljan ska man applicera en halv pump av i fuktigt hår innan styling, eller i torrt hår för att lugna frissigt hår.

Jag tycker: I skrivande stund har jag bara mitt första intryck av produkterna att gå på, men det är ett bra första intryck. Jag har hunnit använda produkterna ett par gånger, repair schampo och balsam i kombination med clean schampo gör att håret känns väldigt rent, luftigt och lätt. I överlag har mitt hår mer glans och jag tycker att håret känns väldigt lent efteråt.

OUAI går att beställa till Sverige från Cult Beauty och Net-A-Porter.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?