First impression: Anastasia Beverly Hills Brow Definer

First impression: Anastasia Brow Definer

First impression: Anastasia Brow Definer

First impression: Anastasia Brow Definer

Anastasia Beverly Hills Brow Definer

Anastasia Brow Definer beskrivs såhär: ”This retractable pencil has a unique, triangular tip that can be used three different ways to outline and fill brows.”.

Thin: Use the sharpest point of the tip to create fine, hair-like strokes.
Medium: Use the back side of the pencil to create thicker, hair-like strokes.
Wide: Use the pencil on its side to create broad strokes.

First impression: Anastasia Brow Definer

Jag har Brow Definer i nyansen Ebony då jag har svart hår, ovan ser ni en swatch. Det är samma med Brow Wiz, men jag skulle inte kalla den här nyansen för Ebony. Även om den blir rätt mörk applicerad på brynen så är den inte ebony för mig. Men det är ett sidospår.

First impression: Anastasia Brow Definer

Jag som normalt har svårt att fylla i brynen, de blir ojämna och skakiga, hade väldigt lätt att få till en bra form med denna penna. Jag är även darrhänt och har haft svårt med Brow Wiz just för att den är så liten och fokus är riktat på precision. Brow Definer var lättare än Brow Wiz att måla med, och jag har ändå använt Brow Wiz i flera år.

Tippen var bra, jag använder antingen den smala sidan för att göra små hårliknande streck eller den lite bredare sidan för att fylla i ett större område. Även borsten på andra sidan pennan är större, men funkar på samma sätt och jämnar ut det man målat. Brow Definer fungerade lite som en angled brow brush med sin tipp, och det var lätt att få till raka linjer.

Brow Definer känns krämigare i formulan än Brow Wiz, den var lite lättare att applicera. Kan bero på en gammal Brow Wiz penna kanske?

Med Brow Definer får man .2 g produkt, Brow Wiz .085 g. De kostar 255 SEK respektive 235 SEK hos Eleven. De kommer båda två i 10 olika nyanser så att man kan hitta rätt färg för ens hudunderton, hårfärg och looken man vill ha.

0
Följ:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?