Recension: Clarins Moisture Replenishing Lip Balm

Clarins Moisture Replenishing Lip Balm

Clarins Moisture Replenishing Lip Balm

Ett läppbalsam som passar alla men främst dig som har torra och/eller spruckna läppar. Moisture Replenishing Lip Balm är vårdande och mjukgörande och gör läpparna lena och mjuka. Det reparerar spruckna läppar och förebygger uttorkning.

Det förbättrar även läpparnas volym genom att boosta kollagen och hyaluronsyra syntesen med hjälp av Maxi-Lip™ Complex.

Clarins Moisture Replenishing Lip Balm

Clarins Moisture Replenishing Lip Balm

Jag tycker: Vid första anblicken, och test, verkar det vara ett bra läppbalsam. Det känns bra på läpparna och gör dem mjuka. Färgen är som ni ser lite rosalila, detta ger läpparna en fin jämn färg. Läppbalsamet har en lätt doft, som de flesta andra av Clarins produkter, så tycker du inte om den typiska Clarins doften så ska du nog inte smeta denna under näsan.

Jag tycker om läppbalsamet, men en sak gör mig lite osäker på om detta är en bra produkt eller ej. Efter användning har jag en stram känsla över läpparna, de känns uttorkade och jag tror det kan vara den plumpande effekten som gör det.

Clarins Moisture Replenishing Lip Balm finns att köpa där Clarins säljs, till exempel hos Eleven där den kostar 190 SEK.

INCI: Paraffinum Liquidum/Mineral Oil/Huile Minerale, Diisostearyl Malate, Hydrogenated Styrene/Isoprene Copolymer, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax,Cire Microcristalline, Ozkerite, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Paraffin, Polyethylene, Ricinus Communic (Castor) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Nylon-12, Ethylhexyl Palmitate, Roas Centifolia Flower Wax, Rosa Damascena Flower Wax, Silica, Aroma/Flavor, Tocopherol, Oryzanol, Tocopheryl Acetate, Tribehenin, Ceramide 3, Sorbitan Isostearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Palmitoyl Oligopeptide, BHT, CI 15850/Red 7 Lake.

  • Applicering
  • Hållbarhet
  • Resultat
3.5

Clarins Moisture Replenishing Lip Balm

Läppvård som omedelbart ger välbefinnande. De vårdande egenskaperna hjälper till att reparera torra och spruckna läppar.

Finns online och i butik där Clarins säljs, kostar 190 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?