Recension: SEPHORA Rose & Shea Lip Mask

SEPHORA Rose & Shea Lip Mask

Vad är det:
Inspirerad av ”asian beauty rituals”, en leave-on bio-cellulosa läppmask som du har på läpparna i 15 minuter, återfuktar och mjukgör läppar och huden runtom.

Vad gör den:
Rose Lip Mask: Återfuktar och mjukgör för mer puss-vänliga läppar.
Shea Lip Mask: Skyddar och lugnar för att reparera läppar som är spruckna eller torra.

SEPHORA Lip MaskBild: Sephora.com

Sephora Lip Mask

SEPHORA Lip Mask: Rose

Jag tycker: Rose läppmasken ska återfukta och mjukgöra läpparna, läpparnas tillstånd innan jag testade masken var väldigt plumpade, det stramade och de kändes uttorkade (som huden kan kännas efter uttorkande rengöring). Efter masken, jag hade masken på i 20 minuter för jag glömde (what?!) att jag hade den på, så kändes läpparna återfuktade och den strama känslan var borta. Efter 15 minuter ska masken av och man ska massera in överflöd, då jag hade den på lite längre fanns det inte mycket överflödigt ”klet” kvar.

Sephora Lip Mask

SEPHORA Lip Mask: Shea

Jag tycker: Shea läppmaskens uppgift är att skydda och reparera läpparna, jag hade kvällen innan testat Rose Lip Mask och läpparna var inte lika uttorkade som tdigare. Shea var snäppet bättre än Rose. Läpparna kändes än mer återfuktade och mjuka. Här hade jag koll på klockan och masken var på i 15 minuter, det fanns lite mer ”klet” att massera in än när jag testade Rose masken.

Läppmaskerna är trevliga, de återfuktar och mjukgör läpparna. Upplevde även att den stramande känslan jag hade efter ett plumpande läppbalsam lugnades. Tycker dock inte att maskerna är ett måste i badrumsskåpet, men det var en kul produkt att testa.

SEPHORA Lip Mask finns att köpa i Sephoras butiker.

INCI: Water, Butylene Glycol, Glycerin, Propanediol, Arginine, Carbomer, Xanthan Gum, Panthenol, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Dipotassium Glycyrrhizate, Polysorbate 20, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Leontopodium Alpinum Extract, Rosa Centifolia Flower Extract.

  • SEPHORA Lip Mask, Rose
  • SEPHORA Lip Mask, Shea
4.3

SEPHORA Rose & Shea Lip Mask

SEPHORA Rose & Shea Lip Mask finns att köpa hos Sephora, i butik i Göteborg, Malmö och Stockholm. Där den kostar 50 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?