Nytt tema: Rosemary av Solo Pine

Övrigt

En liten uppdatering såhär på morgonkvisten. Som ni ser, ni som varit här förut (kul att ni är här igen! ❤️) så har jag bytt tema på bloggen. Jag behövde något som var lite lättare att anpassa, men som fortfarande ser snyggt ut och är användarvänligt. Vad som kanske inte var så användarvänligt var att jag satt uppe halva natten och fixade och trixade…

Temat är utvecklat och designat av Solo Pine och heter Rosemary.

logo2

Jag behöver din hjälp

Så, eftersom detta var ett nattjobb, ber jag dig som besökare – om du hittar något fel, en sida som inte fungerar, en felaktig länk eller en bild som saknas. Skicka ett e-mail till mig: jenny@jennyelisabeth.se så kan jag ordna det! Eller om du har något förslag på hur bloggen kan göras ännu bättre! Du kan klicka på e-post länken eller gå via Kontaktsidan.

Tack!

2 Kommentarer

Kommentera