New in #1: Rahua Omega 9 Hair Mask

New in #1: Rahua Omega 9 Hair Mask

New in #1: Rahua Omega 9 Hair Mask

”Rahua. Ekologisk hårvård baserad på rahuaolja från Amazonas regnskogar. Rahuaolja har använts av kvinnor i Quechua-Shuar stammen i Ecudaor sedan urminnes tider och tros vara hemligheten bakom deras vackra, tjocka hår.”

Jag kunde inte låta bli Omega 9 Hair Mask från Rahua (ra-wa). Trots att ekologiska produkter inte brukar imponera på mig, men då har jag provat ekologisk hudvård och fann den lite tam. Jag vill ha lite ”oomphsom Caroline Hirons hade sagt.

 • Till skillnad från andra oljor som lägger sig utanpå hårstrået, är Ungurahua Oil (som finns i alla Rahuas produkter) rik på Omega 9 som består av pyttesmå molekyler som går rakt in i hårstrået och läker och stärker det, samtidigt som det återfuktas, håret blir starkare, friskare och glansigare.
 • Ta del av en professionell hårinpackning för salongsbruk hemma.
 • Innehåller solrosolja som mjukgör och ger glans, glutenfritt quinoaprotein som stärker och skyddar, lavendel och eukalyptus som lugnar och ger lyster till hårstråna och ger en lätt, aromatisk upplevelse som verkar avslappnande medan inpackningen verkar.

Det rekommenderas att använda inpackningen 1 gång i veckan efter schamponering, applicera från hårets rötter till topparna och låt den sitta i 5 – 15 minuter. Man kan även, för en mer effektiv verkan, vira in håret i en handduk.

Jag tror, efter att ha läst omdömen, att denna inpackning kan ha ”oomph”-et jag söker trots att det är en ekologisk produkt! Hittas snart i mitt hår…

INCI
Aqua, (Sunflower) Helianthus Annuus Seed Oil*, Canola Oil, Behentrimonium Methosulfate (Colza Oil), Glyceryl Stearate, Glycerin, Rahua-Ungurahua Oil, Stearalkonium Chloride, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Hydrolyzed Quinoa*, Glycine, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Panthenol, Potassium Sorbate (plant derived).
*Denotes organic ingredients.

Rahua Omega 9 Hair Mask är 100% naturlig, glutenfri och vegansk. Finns att köpa på bl a. Eleven och kostar 595 SEK.

0

2 Kommentarer

 1. anki
  28 september 2016 / 11:25

  rahua har inte imponerat på mig, synd med tanke på priset. jag har schampo och balsam från dom och jag kunde lika gärna använda nåt från typ ica >______<

  • Jenny Elisabeth
   Författare
   28 september 2016 / 12:07

   Vad tråkigt Anki! Jag hoppas att jag har tur med denna inpackning med tanke på priset precis som du säger.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?