Söndagslista: Ride or Die

Det är söndag och det var ett tag sedan vi hade en söndagslista eller hur? Så idag blir det Ride or Die Makeup Tag som Jaclyn Hill skapade, se hennes video här. Men det är många olika kategorier, så jag bestämde mig för att jag listar bara de kategorierna där jag kunde hitta en produkt som jag tycker är en ride-or-die-ta-med-sig-till-en-öde-ö-kan-inte-leva-utan-produkt!

Ride or Die Makeup Tag

Ride or Die: Hourglass Mineral Veil Primer

Primer: Hourglass Mineral Veil Primer
Någon kommenterade, på Instagram, när jag köpte denna primer att ”Hourglass Mineral Veil är lika bra som primer x är dålig!”. Och i det här fallet hade jag också köpt POREfessional från Benefit, och jag håller helt och fullt med personen som kommenterade detta! Jag gillade inte POREfessional, men gillade verkligen Mineral Veil Primer. Så mycket så att jag är inne på min andra flaska! Och jag som sällan gör slut på produkter… Det är ett bra betyg.

 

 

 

 

Ride or Die: Urban Decay All Nighter Liquid Foundation

Foundation: Urban Decay All Nighter Liquid Foundation
Detta är en för mig en helt ny foundation som efter 3 användningar blivit en ride or die-produkt! 1.0 passar mig perfekt (hos MAC har jag NC15), den var lätt att arbeta med och hade en fin demi-matt finish. Den var så bekväm att bära, det kändes inte som om det var en full coverage foundation jag hade på mig. Vänta er en recension…

 

 

 

 

 

Ride or Die: Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage ConcealerConcealer: Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer
Jag måste säga att Urban Decay Naked Skin Concealer är min absoluta favorit. Om du vill läsa mer ingående vad jag tycker om den kan du göra det här. Applicera concealern med wanden och blanda ut med (en annan ride or die-produkt) en Beautyblender. Concealern är pigmenterad och har en lätt formula som gör det lätt att blanda ut den, 10/10!

 

 

 

 

Ride or Die: Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Brynprodukt: Anastasia Beverly Hills Brow Wiz
Även om jag prisade Brow Definer nästan till den grad att man kunde tro att det var Jesus som återuppstått så är ändå Brow Wiz det självklara valet här. Den har en fördel, och det är också skälet till att jag valt den, det är den smala tippen. Brow Definer är mitt val om jag har lite mindre tid på mig, men kan jag lägga lite tid på min makeup så väljer jag Brow Wiz för de fina detaljerna.

 

 

 

 

Ride or Die: NARS Douceur

 

 

Rouge: NARS Douceur
Douceur är inte längre tillgängligt, men jag jobbar fortfarande på att göra slut på den jag har. Och det gör jag ganska bra, i nio fall av tio så väljer jag Douceur. Det är ett rosabrunt rouge som ger lite färg utan att vara för mycket. Jag har läst att en dupe för Douceur är Tarte Exposed.

 

 

 

 

 

Ride or Die: BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed

Highlighter: BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed
BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed i nyansen Pearl, i vilken form som helst, är min mest använda highlighter av de +10 jag har… Den beskrivs som ”soft luminescent white” och har en kall ton och ser frostig ut på huden. Den förkroppsligar termen ”frost yourselves!” (från filmen ”hur man blir av med en kille på 10 dagar”, ja, jag gillar romcoms). Men min skamliga bekännelse om romcoms till trots, det är en perfekt highlighter!

 

 

 

 

Ride or Die: Too Faced Better Than Sex Mascara

Mascara: Too Faced Better Than Sex

Här hade jag svårt att välja, jag valde mellan Marc Jacobs Velvet Noir Major Volume Mascara och Too Faced Better Than Sex. Temat var: V O L Y M! Velvet Noir har jag i och för sig avverkat två hylsor av men Better Than Sex… tre tror jag. Båda mascarorna ger volym, snudd på lite klumpigt. Men Velvet Noir lite mer klumpigt än Better Than Sex och därav valet.

 

 

 

 

Ride or Die: Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick

Läpprodukt: Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick
Även fast jag använt KylieLipKit mycket på det senaste så är den inte mitt val av ride-or-die läpprodukt. Utan mitt val faller på Kat Von D’s Everlasting Liquid Lipstick. Speciellt nyanserna Lolita, Bow n’ Arrow och Witches. Outlaw är också en fin nyans och passar min hudton. Formulan är pigmenterad och torkar matt på någon minut.

 

 

 

 

 

Ride or Die: Urban Decay All Nighter Setting Spray

Setting spray: Urban Decay All Nighter Long-Lasting Makeup Setting Spray

Jag har inte fått min makeup att hålla i 16 timmar (visserligen är det upp till 16 timmar) men väl 8 – 10 timmar. Vilket är ungefär så många timmar som jag klarar av att ha på mig makeup innan jag tycker att det är dags att tvätta av det. Makeupen håller bättre och ser också bättre ut!

 

 

 

 

 

Ride or Die: Beautyblender Original

 

 

Verktyg: Beautyblender

Original Beautyblendern (rosa) gillar jag till det mesta när det kommer till basprodukter. Jag gillar den extra mycket till foundation, men den funkar också bra till concealer, men… Micro mini varianterna som jag köpte för ett tag sedan har nu ersatt den rosa för mina concealerbehov. Jag tycker att micro mini passar bättre under ögat medan jag använder den rosa för concealer på övriga ställen i ansiktet.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?