Recension: GLAMGLOW Poutmud Fizzy Lip Exfoliating Treatment (uppdaterad)

GLAMGLOW Poutmud Fizzy Lip Treatment

GLAMGLOW Poutmud Fizzy Lip Exfoliating Treatment

A fizzy exfoliating treatment for renewed, energized, and kissable lips.

Curiosity killed the cat, eh? Eller, var inte nyfiken på produkter som du vet inte är värda dina surt förvärvade pengar. Poutmud Fizzy Lip Exfoliating Treatment är en läppskrubb som vid kontakt med vatten blir till ett skum. Skrubben ska ”renew, energize and smooth your lips” med hjälp av karibiskt rörsocker, havssalt från Hawaii och pulver av hibiskusblommma. Skrubben innehåller också GLAMGLOW’s TEOXI teknologi i formen av marockanskt mynta blad som ger skrubben dess mintiga doft.

Jag måste erkänna att jag först tyckte om skrubben, men sen; eh, I dunno.

GLAMGLOW Poutmud Fizzy Lip Treatment

Medan skrubben i och för sig gör det en läppskrubb ska; skrubba bort döda hudceller, så blir det mycket spill. Skrubben känns lite kletig och var svår att applicera på läpparna, väl på läpparna så var det inga problem. Men man slösar mycket produkt för att komma dit, får du skrubben i munnen är det inte världens ände då den smakar ganska sött (men jag har hört om dem som tycker raka motsatsen också). Den har en mintig och fräsch doft (tycker jag) och doften påminner om LUSH Mint Julips Läppskrubb, som för övrigt är min go-to för läppskrubb, om du är bekant med den.

Efter att du masserat läpparna med skrubben i 5 – 10 sekunder ska du applicera lite vatten på läpparna och massera, detta ska aktivera ”fizzet”. Skrubben blir till ett skum och detta ska då vara den dära ”renewal action” som nämns i produktbeskrivningen.

Jag tycker: Det är en kul funktion med en skrubb som blir till skum, men efter två användningar kan jag egentligen inte uttala mig för om den gör något för läpparna på lång sikt. Läpparna blir mjuka efter användning och ska du använda läppstift efteråt så glider det på fint.

Men är Poutmud Fizzy Lip värd sina $24.00? Även om jag kommer fortsätta använda skrubben så tycker jag nog att det är smartare att köpa LUSH läppskrubb som kostar 99 SEK för samma mängd (25 g) produkt om du behöver en läppskrubb.

 

Uppdatering 16/10 2016

Jag måste erkänna att jag använt Poutmud ännu mer nu, och börjar nästan föredra den mot LUSH skrubben – just för att den är lite kletig. Den är inte bara socker i en burk utan den är just kletig, den håller ihop och faller inte ner på tröjan vilket andra skrubbar gör. Man behöver vara nära ett handfat då man behöver vatten; och då blir det ännu kletigare! Poutmud won me over, dang it!

INCI: Sucrose, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Citric Acid, Sodium Bicarbonate, Hydrogenated Castor Oil, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Stevia Rebaudiana Extract, Moroccan Lava Clay, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Montmorillonite, Sodium Chloride, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Malpighia Glabra (Acerola) Fruit Extract, Paullinia Cupana Seed Extract, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Calophyllum Tacamahaca Seed Oil, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Nephelium Lappaceum Branch/Fruit/Leaf Extract, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Gardenia Tahitensis (Tiare) Flower Extract, Psidium Guajava (Guava) Fruit Extract, Garcinia Mangostana Fruit Extract, Litchi Chinensis Fruit Extract, Anona Cherimolia Fruit Extract, Averrhoa Carambola Fruit Extract, Maltodextrin, Ethylhexylglycerin, Silica, Caprylyl Glycol, Glycerin, Hexylene Glycol, Flavor, Limonene, Linalool, Bht, Phenoxyethanol.

  • Applicering
  • Resultat
4.6

GLAMGLOW Poutmud Fizzy Lip Exfoliating Treatment

En multi funktionerande läppscrub som direkt förnyar och mjukgör dina läppar. Innehåller exfolierande ingredienser som Karibiskt rörsocker, Hawaiianskt Havssalt och inslag av Hibiscus blomma.

Finns att köpa hos KICKS där den kostar 230 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?