Recension: OUAI Haircare Treatment Masque

OUAI Haircare Treatment Masqua

OUAI Haircare Treatment Masque

Rich but not too rich, OUAI’s Treatment Masque helps to maintain your hair’s health and rehabilitate stressed tresses.

OUAI Treatment Masque kommer i en förpackning om 8st kuvert med 9 ml produkt i varje, ett kuvert räckte bra till mitt hår då jag har lite kortare hår. Har du långt och/eller tjockt hår kanske ett kuvert är lite lite produkt för dig. Inpackningen är idealisk för att ”undo” skada från värmestyling, föroreningar och UV strålar. Den reparerar och skyddar för att ge ett starkt, lent och fylligt hår.

Schamponera håret, skölj ur och applicera sedan inpackningen jämnt över hela håret. Ta det lugnt i 5 – 10 minuter och skölj sedan ur.

OUAI Haircare Treatment Masqua

Jag tycker: mitt hår tyckte mycket om denna inpackning. Men trots det kommer jag inte följa rådet att använda den varje dag efter schamponering, utan kommer använda den mer som en behandling varannan vecka. Jag schamponerade håret, också med OUAI, applicerade inpackningen och efteråt även när håret var blött så kände jag att det var mycket lenare.

Jag är en sådan person som inte gillar känslan av rent hår, mitt hår bara flyger omkring och känns luftigt så jag sprayar gärna i en texturising spray och använder lite vax för att få textur på håret. Känslan på mitt hår efter denna inpackning var lika flygigt och luftigt som det brukar vara efter tvätt + inpackning. Med den skillnaden att det nu var lättare att styla och kändes mer återfuktat.

Var först lite skeptisk till att inpackningen kommer i kuvert. Då detta betyder att det är förbestämt hur mycket produkt man ska använda. Det kan ställa till det för dem som har långt och/eller tjockt hår och helt enkelt behöver mer än ett kuvert för att få inpackning i hela håret. En fördel med denna typ av förpackning är att man lätt hinner använda allt innan bäst före-datum!

Förpackningarna har även en annan fördel och det är att de är väldigt bra för att ta med sig när man reser. Jag kommer se till att jag har ett eller två kuvert med mig när jag ska upp till mamma och pappa i jul.

Slutsats: OUAI Haircare Treatment Masque förvandlade mitt rishög till hår till ett vrålåk!

Vill du prova Treatment Masque så finns den att köpa på CultBeauty och Net-a-Porter och kostar £25.00 respektive €32.

INCI: Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Amodimethicone, Cetyl Esters, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Jojoba Esters, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Water, Panthenol, Phyllostachis Bambusoides Juice, Tamarindus Indica Seed Gum, Laureth-9, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Extract, Nasturtium Officinale Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Moringa Oleifera Seed Extract, Hydrolyzed Linseed Extract, Pisum Sativum (Pea) Extract, Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract, Alanine, Arginine, Glycine, Histidine, Isoleucine, Phenylalanine, Proline, Serine, Threonine, Valine, Aspartic Acid, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Rice Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Yeast Protein, Ethylhexylglycerin, Isododecane, Propanediol, Pentylene Glycol, Fragrance, Cetrimonium Chloride, Trideceth-12, C11-15 Pareth-7, Polysilicone-15, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Cystine Bis-PG-Propyl Silanetriol, Sodium PCA, PCA, Diisostearyl Malate, Polysorbate 60, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Lactate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, BHT, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Disodium EDTA, Citric Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Methylisothiazolinone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

  • 7.4/10
    Applicering - 7.4/10
  • 6.5/10
    Resultat - 6.5/10
7/10

OUAI Haircare Treatment Masque

OUAI Haircare Treatment Masque finns hos bl a. CultBeauty där den kostar £25.00.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?