Recension: SEPHORA Eye Mask

SEPHORA Eye Mask

SEPHORA Pomegranate Eye Mask

Nej vet ni vad, jag har provat många ögonmasker men denna tog faktiskt priset. Som sämst. Jag tänkte att de kunde vara kul att testa, och det hade varit toppen om de varit bra på grund av priset.

Ja, de återfuktar ögonområdet och gjorde det lent. Men om ögonmasken utlovar ”anti-fatigue & energizing” vill jag ha mer än återfuktning. Dessutom satt inte masken kvar efter applicering, den gled omkring… och det rann från den.

Jag visade denna mask, och ett par till som jag köpt i min senaste Sephora haul video på YouTube kanalen (du kan se den här). Men då jag verkligen inte gillade denna så vet jag inte om jag kommer prova de andra. Två av de resterande maskerna är en annan typ, så en av dem kommer jag testa i alla fall…

Men nej tyvärr, Sephora. Jag kommer nog inte köpa er fiber eye mask igen.

Om du vill prova ögonmasken själv så finns den att köpa på Sephoras butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

INCI: Water, Butylene Glycol, Glycerin, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethanolamine, Oryza Sativa (Rice) Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Piroctone Olamine, Punica Granatum Extract, Solidago Virgaurea (Goldenrod) Extract, Polyquaternium-51, Maltodextrin, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate, Trideceth-6, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, Fragrance, Sorbic Acid, Sodium Benzoate.

  • Applicering
  • Resultat
1.6

SEPHORA Eye Mask

SEPHORA Eye Mask finns att köpa hos Sephora där den kostar 50 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?