Recension: Ole Henriksen Truth Serum & Invigorating Night Treatment

Ole Henriksen Truth Serum & Invigorating Night Treatment

Ole Henriksen Truth Serum & Invigorating Night Treatment

Truth Serum Collagen Booster är ett serum som innehåller ett C-vitaminkomplex som jämnar ut fina linjer och rynkor samt antioxidanter som förhindrar att det uppstår nya skador.

Invigorating Night Treatment är en gel som används i serumstadiet av din hudvårdsrutin, sedan följer man upp med fuktkräm. Invigorating Night Treatment innehåller ett 10% fruktsyrekomplex som exfolierar huden och reducerar linjer. Talgproduktionen regleras och acne minimeras.

Ole Henriksen Truth Serum & Invigorating Night Treatment

Ole Henriksen Truth Serum & Invigorating Night Treatment

Ole Henriksen Truth Serum & Invigorating Night Treatment

Jag tycker: Efter att ha använt Truth Serum ett tag kan jag lugnt säga att mina acneärr inte är lika synliga eller röda. Det är väl det jag märker av mest efter att ha använt detta serum. C-vitamin i hudvård har uppljusande effekt samt att det stimulerar produktionen av kollagen i huden, och detta kan leda till just det jag upplever efter regelbunden användning.

Invigorating Night Treatment har bra egenskaper. Den påskyndar cellförnyelsen, jämnar ut hudtonen, rensar och minimerar porer samt behandlar blemmor och reglerar talgproduktionen för att balansera en fet hy.

Jag har inte så fet hy i och för sig, men jag har tyckt om Invigorating Night Treatment. De första kvällarna kände jag ett pirr i huden och en lite vad jag tror var en uppstramande effekt. Det rekommenderas att man följer upp med en nattkräm, och gärna krämen Sheer Transformation från Ole Henriksen. Jag har den krämen men det var något med den krämen som jag inte riktigt gillade… Om jag nu bara kunde komma ihåg vad det var.

Då detta är en ”påfyllning” så förstår ni säkert att jag gillar dessa produkter. Jag gillar Truth Serum Collagen Booster lite mer för den uppljusande effekten den har haft på mina acneärr, men samtidigt tror jag att det kan vara dessa två produkter i kombination som hjälpt min hy.

Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster och Invigorating Night Treatment finns att köpa på FeelUnique, där de kostar 802 SEK respektive 495 SEK.

Truth Serum, INCI: Water (Aqua), Sodium Ascorbyl Phosphate, Calcium Ascorbate, Sorbitol, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Euphrasia Officinalis Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Oleth-20, Hydroxyethylcellulose, PEG-12 Dimethicone, Benzophenone-4, Sodium Hyaluronate, Thioctic Acid, Phenoxyethanol, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Limonene, Linalool, Citral, Fragrance (Parfum), Yellow 6.

Invigorating Night Treatment, INCI: Aqua (Water), Glycolic Acid, Lactic Acid, Algae Extract, Glycerin, Calcium Ascorbate, Sorbitol, Tocopherol, Vaccinium Myrtillus Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Xanthan Gum, Biosaccharide Gum-1, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Fragrance (Parfum).

  • 7.8/10
    Applicering - 7.8/10
  • 6.9/10
    Resultat - 6.9/10
7.4/10

Ole Henriksen Truth Serum & Invigorating Night Treatment

Ole Henriksen produkter finns att köpa hos bl a. FeelUnique där dessa två produkter, Truth Serum & Invigorating Night Treatment, kostar 802 SEK respektive 495 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?