Recension: Elizabeth Arden Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil

Elizabeth Arden Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil

Elizabeth Arden Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil

”Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil ger en äkta spa-känsla hemma, och är milt parfymerad med en lätt citrusdoft som ger en känsla av välbefinnande.”

Elizabeth Arden Miracle Oil (kommer jag kalla den pga för långt namn att idas skriva om och om igen) är en lyxig torrolja som du kan använda på ett par olika sätt. Den är till för intensiv återfuktning av ansikte, kropp eller hår. Oljan, precis som Eight Hour Cream, innehåller vitamin E och en blandning av oljor, så som; druvkärneolja, avokadoolja, solrosfröolja, olivolja och Tsbuaki.

Tsubaki är vad man kallar camelliaolja i Japan. Tsubaki har antibakteriella egenskaper, skyddar mot oxidanter och verkar kunna boosta hudens immunförsvar.

Jag har testat den på kropp, i ansikte och i håret. Jag föredrar att använda den på kroppen, jag tycker inte att den funkar så bra för ansikte och hår. I ansiktet tar det en himla tid innan den sjunker in och den lämpar sig inte under smink. I håret så känns den lite återfuktande men jag tror/tycker att det finns mycket bättre oljor för håret än denna. Jag tycker att Elizabeth Arden Miracle Oil lämpar sig bäst för kroppen, där fungerar den underbart!

Sprayen är fin och det går snabbt att applicera oljan, den sjunker också in snabbt i huden och återfuktar mycket bra. Jag har använt oljan på kvällen, sen glidit in i en pyjamas och på morgonen därefter är huden len och mjuk.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil finns att köpa på bl a. FeelUnique (där den är lite billigare än i svenska webshoppar) där den kostar 320 SEK.

INCI: Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Isopropyl Myristate, Isopropyl Palmitate, Ethylhexyl Palmitate, Isononyl Isononanoate, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Boswellia Serrata Resin Extract, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum/Fragrance, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Benzophenone-3, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Beta-Carotene (CI 75130).

  • Applicering
  • Resultat
4.8

Elizabeth Arden Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil

All-Over Miracle Oil är en lyxig produkt i form av en torrolja som effektivt återfuktar och vårdar kropp, ansikte och hår.

Finns hos bl a. FeelUnique där den är lite billigare än i svenska webbshoppar, den kostar där 320 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?