Miss Dior Absolutely Blooming

Dior Miss Dior Absolutely Blooming EdP

Miss Dior Absolutely Blooming EdP

Absolutely Blooming är det nya tillskottet i Miss Dior serien och uppföljare till Blooming Bouquet, i serien finns Miss Dior original EdP och EdT, Miss Dior Blooming Bouquet och det finns även en hår- och en bodymist. Originalet har noter av mandarin essens, egyptisk jasmin absolute och patchouli essens medan Absolutely Blooming är lite mer blommig och söt med noter som röda bär, ros, pion och vit mysk.

Dior Miss Dior Absolutely Blooming EdP

Miss Dior Absolutely Blooming EdP kommer i 30, 50 och 100ml och kostar 675, 945 och 1 355 SEK.

Dior Miss Dior Absolutely Blooming EdP

Jag känner av en frisk blandning av frukt och bär direkt. Senare in på rosen och pionen, men inte så mycket ros utan mer pion som jag ser som något positivt då jag älskar pioner. Den torkar ner till vad som bäst beskrivs som enligt min näsa krämigt och sött trä med inslag av pion.

Hållbarheten var bra, det dröjde ungefär 6 timmar innan jag inte kunde känna doften utan att sniffa på handleden.

Det är en doft utanför min comfort zone, då jag oftast faller för det kryddiga, träiga och orientaliska, gärna med inslag av vanilj, kanel och tobak. Men jag kan se mig själv använda denna parfym, för även om den är söt och har en söt start; så torkar den på mig ner till något inte fullt så sött utan mer varmt och lite träigt.

Jag använder inte heller parfym efter säsong, utan snarare efter humör. Detta är en lätt doft, jämfört med de andra i min doftgarderob.

Hur använder du parfym och är Miss Dior Absolutely Blooming en doft du vill prova?

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?