OOTD #2

OOTD: Which witch?
OOTD #2 Which witch?

I ett försök att ta mig ur ”hej-jag-använder-samma-kläder-varje-dag”-träsket så har jag i helgen tittat på så mycket lookbooks jag kunnat för att få idéer om hur jag kan kombinera plaggen jag redan äger. Jag har haft en smärre kris och inte vetat vilken stil som är jag. Jag började tvivla på om jag skulle klä mig som en gothare eller ej. Men när jag väl kom ur leggings och tunika-fasen och tog på mig något jag ville ha på mig, som denna outfit till exempel, så föll bitarna på plats ?

OOTD: Which witch?Halsband: Restyle.pl / Hatt: H&M / Nagellack: Essie / Väska: Restyle.pl / Topp: Zalando* / Kjol: Zalando / Strumpbyxor: Lindex

*Toppen var slutsåld, så jag länkar inte till den

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?