New in #3: Estée Lauder Double Wear

Makeup

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

Double Wear Stay-In-Place Makeup är en foundation med hög täckningsgrad och utlovar upp till 15 timmars hållbarhet. Den innehåller SPF 10 och har en naturligt matt finish. Den kommer i en glasflaska på 30 ml och har egentligen en kork i guld, men jag har ersatt den med en MAC pump jag hade hemma.

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup, 1W1 Bone

Jag har haft Double Wear i en annan nyans för ett par år sedan, men nyansen var redan då fel för den var alldeles för mörk hur den där KICKS Colour-ID saken matchade vet jag inte. Nu har jag då köpt den på nytt då jag tyckte mycket om formulan, nu har jag den i nyansen 1W1 Bone som enligt Malin ska vara en match för MAC NC15. Tack Malin ❤️

Om du vill se när jag testar foundationen så lämna en kommentar så ska jag lösa det, jag hade inte tid för det i samma veva som jag skriver inlägget.

Jag hittade inte heller nyansen 1W1 Bone hos någon svensk webbshop, men däremot hos FeelUnique där den kostar 333 SEK.

Loading Likes...

Kommentera