New in #3: Estée Lauder Double Wear

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

Double Wear Stay-In-Place Makeup är en foundation med hög täckningsgrad och utlovar upp till 15 timmars hållbarhet. Den innehåller SPF 10 och har en naturligt matt finish. Den kommer i en glasflaska på 30 ml och har egentligen en kork i guld, men jag har ersatt den med en MAC pump jag hade hemma.

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup, 1W1 Bone

Jag har haft Double Wear i en annan nyans för ett par år sedan, men nyansen var redan då fel för den var alldeles för mörk hur den där KICKS Colour-ID saken matchade vet jag inte. Nu har jag då köpt den på nytt då jag tyckte mycket om formulan, nu har jag den i nyansen 1W1 Bone som ska vara en match för MAC NC15.

Om du vill se när jag testar foundationen så lämna en kommentar så ska jag lösa det, jag hade inte tid för det i samma veva som jag skriver inlägget.

Jag hittade inte heller nyansen 1W1 Bone hos någon svensk webbshop, men däremot hos FeelUnique där den kostar 333 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?