Favoriter: Oktober 2016

Favoriter: Oktober 2016

Jag valde att göra en annan variant på månadsfavoriter, normalt lägger jag upp en video på YouTube. Men det kände jag inte för nu plus att videon jag filmade blev så stel… Men jag ville ändå dela med mig av det jag gillat lite extra förra månaden!

Favoriter

Clinique Anti-Blemish Solutions BB Cream: Jag har en ny favorit BB kräm, och det är denna. Den har byggbar täckning, men täcker bra med ett lager. Fin finish, inte matt eller dewy utan någonstans mittemellan. Men den beskrivs som ”mattifying”. Du kan läsa min recension här.

Kat Von D Shade + Light Eye Contour Quad, Plum: Om jag använde ögonskugga i oktober så var det denna quad jag använde, de är ganska pudriga men trots det blir det inte mycket ögonskugga under ögat när man applicerar dem. Skuggorna är pigmenterade och lätta att blenda med.

Glamglow Poutmud Fizzy Lip Exfoliating Treatment: Ojoj, denna produkt gjorde en 180 för mig. Jag tyckte först inte om den just för att den var mest en skrubb som består av kletigt socker. Men ju mer jag använde denna skrubb desto mer insåg jag att det är ju det som gör den bra! Du kan läsa vad jag tycker här.

O&M Frizzy Logic: Ett ”shine serum” med argan- och macadamiaolja. Slätar ut håret och gör det glansigt och lent. Upplever att det är väldigt bra för friss för mig som har naturligt lockigt hår. Man kan använda Frizzy Logic i både torrt och vått hår! Jag tycker den funkar bäst om man använder den i vått hår och sen använder en hårtork eller låter håret självtorka.

O&M C-Paste: När jag stylar mitt hår så använder jag två saker, detta fibervax från O&M och Oribe Dry Texturizing Spray. Jag vet inte hur jag ska beskriva vaxet riktigt. Men något jag märkt är att det stelnar inte så som andra vax gör utan du kan fippla med håret även någon timme efter du först haft det i håret. Vaxet är berikat med kokosolja för glans och näring, om det finns en negativ sak med vaxet så är det kokosdoften…

Oribe Dry Texturizing Spray: Med detta spray kan du skapa volym och struktur i håret, det gör inte håret alltför strävt heller. Det ska också kunna absorbera olja från hårrötterna. Jag sprayar denna i rötterna och sen använder jag ett vax från O&M. Dry Texturizing Spray ger volym och en lite messy look, som är precis det jag är ute efter.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?