MOTD: Modern Renaissance

Sminkning: Modern Renaissance

Sminkning: Modern Renaissance

Sminkning: Modern Renaissance

Jag har gett mig fan på att jag ska lära mig detta med blending, och att använda fler ögonskuggor än en på en gång och få dimension i min look. Jag har för att veta var jag ska placera ögonskuggorna följt en tutorial, jag valde också att följa en tutorial för att jag inte är säker på exakt hur man ska applicera allt. Så en YouTube tutorial som visar hur man gör är perfekt! Paletten jag använt är Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance.

På den nedre bilden har jag tagit bort läppstiftet för jag skulle äta middag. Och jag tycker ögonskuggan är för nära brynet. Och jag valde helt fel nyans för highlight under brynet ? Och jag har svårt att få till ögonskuggan när jag inte har så mycket lid space. Ah, nu ska jag sluta gnälla så du kan läsa vad mer jag använt för denna look!

Jag har använt

BAS
Chanel Le Blanc de Chanel
Urban Decay All Nighter Liquid Foundation – 1.0
Urban Decay Color Correcting Fluid – Pink
Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer – Fair Neutral
Laura Mercier Loose Setting Powder – Translucent

KINDER
BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed – Pearl
NARS Blush – Douceur
Kat Von D Shade + Light Contour Palette – Lucid & Sombre

ÖGONBRYN
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – Ebony
Anastasia Beverly Hills Brow Gel – Clear

ÖGON
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion – Anti-Age
Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette – Raw Sienna + Burnt Orange (bas), Realgar (crease), Red Ochre (ögonlock), Primavera (ögonvrån + bryn highlight)
Dior Diorshow Maximizer 3D
Dior Diorshow Iconic Overcurl Mascara – Black

LÄPPAR
NIVEA Lip Butter
Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick – Sepia

0

3 Kommentarer

 1. 5 november 2016 / 18:42

  Fina färger!

 2. Elvira Olsson
  5 januari 2017 / 15:03

  Tycker det blev riktigt snyggt!

  • Jenny
   Författare
   5 januari 2017 / 15:04

   Tack så mycket! ☺️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?