Recension: Dior Addict Lip Maximizer

Dior Addict Lip Maximizer

Dior Addict Lip Maximizer

Dior Addict Lip Maximizer

Dior Addict Lip Maximizer är en lip plumper som sägs vara ”mycket volymgivande”, det är kollagen-aktivt och ger ett fylligt resultat.

Du kan använda Dior Addict Lip Maximizer ensamt som ett gloss, under en läpprodukt eller ovanpå läpprodukten för att få effekt. Nyansen jag har är 001 Pink och den är i princip ett gloss med lite skimmer. Det doftar lite av mint och vanilj och det pirrade i läpparna de första gångerna jag använde det. Det kändes också kylande.

Effekten kom fort och var väldigt stor faktiskt, flera timmar senare började läpparna få sin normala form igen.

Dior säger att man kan använda detta gloss i 15 dagar som en treatment för fylliga läppar. Det är vad jag gjort och detta är resultatet!

Bilderna nedan är tagna vid olika tidpunkter under dessa 15 dagar jag testat den. Jag har applicerat den på dagen och använt ett lite mer återfuktande balm på kvällen/natten för att inte riskera torra läppar. Men jag tyckte inte att Addict Lip Maximizer var uttorkande, tvärtom faktiskt. Men då det är kyligare väder är mina läppar prone till torrhet.

Dior Addict Lip Maximizer, dag 1Bara läppar, dag 1

Dior Addict Lip Maximizer, dag 1, efter30 minuter efter applicering av Dior Addict Lip Maximizer, dag 1

Dior Addict Lip Maximizer, dag 8Dior Addict Lip Maximizer, dag 8, med läppbalsam

Dior Addict Lip MaximizerDior Addict Lip Maximizer, dag 15, bara läppar

Effekten av första appliceringen höll i sig under dessa 15 dagar som jag använt Lip Maximizer en gång per dag. Det syns mest på underläppen som blir snudd på fläskläpp. Men jag gillar effekten faktiskt, nu kommer jag sluta använda den regelbundet och då får vi se om effekten håller i sig; jag tror inte den kommer göra det, men det är helt okej.

Dior Addict Lip Maximizer kostar 370 SEK hos de flesta svenska webbshoppar, men vill du spara pengar kan jag rekommendera att köpa den från t ex FeelUnique där den kostar 260 SEK.

INCI: Diisostearyl Malate; Polyglyceryl-2 Triisostearate; Trimethyl Pentaphenyl Trisiloxane; Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil; Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride; Trimethylolpropane Triisostearate; Polyglyceryl-2 Isostearate; Dimer Dilinoleate Copolymer; Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax; Polyethylene; Synthetic Fluorphilogopite; Silica; Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer; Aluminum Hydroxide; BHT; Parfum; Propyl Gallate; /- CI 12085; CI 15850; CI 15985; CI 19140; CI 42090; CI 45370; CI 45380; CI 45410; CI 47005; CI 73360; CI 75470; CI 77891; CI 77163; CI 77491; CI 77492; CI 77499; CI 77742.

  • Applicering
  • Hållbarhet
  • Resultat
3.9

Dior Addict Lip Maximizer

Mycket volymgivande läppglans för daglig användning. Kollagen-aktivt gloss för fylligt resultat. Omedelbar förstorande effekt.

Finns hos de flesta webbshoppar, t ex FeelUnique där den kostar ca 260 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?