OOTD #5

OOTD #5Bilder: Halens, Lindex, Public Desire, eBay, Kylie Cosmetics, Chiquelle, Google

OOTD #5

Det är accessoarerna som gör looken, i detta fall är det accessoarerna som lägger till det gothiga i looken. Jag är väl egentligen inget fan av den garderoben jag har… de kläderna jag vill ha finns inte i plus size storlekar, eller så är de automatiskt mycket dyrare i plus size. Så jag försöker kombinera ihop outfits med det jag har, nu på vintern blir det inte mycket kul kombinationer då vädret inte tillåter det.

Och som sagt, det var ju det där med plus size storlekar.

Dagens outfit är väldigt comfy. Toppen kommer från Halens, BHn från Chiquelle, leggings från Lindex, skor från Public Desire. Accessoarerna sen, plånboken kommer från BANNED Clothing men är köpt på eBay. Sedan har jag två halsband, ett från Killstar och mitt pålitliga Ankh som också är köpt på eBay. Läppstiftet kommer från Kylie Cosmetics, jag har recenserat det här och här kan du köpa det!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?