GHD Narrow Dressing Brush

GHD Narrow Dressing Brush

GHD Narrow Dressing Brush

Idag tänkte jag berätta hur jag ställer upp min Deathhawk med hjälp av en tuperingsborste. En Deathhawk är en bredare mohawk och ses ofta på gotharnas huvuden, ofta har man långa polisonger också. Man kanske inte ser denna frisyr så mycket numera då det är en lite traditionell gothfrisyr vad jag förstår, en variant på temat är en sidecut med polisongerna lämnat kvar istället för att ha det rakat på båda sidorna av huvudet.

För någon vecka sedan hamnade en tuperingsborste hemma hos mig, den kommer från GHD och heter Narrow Dressing Brush. Jag har inte använt en tuperingsborste innan utan jag har använt en vanlig kam för att tupera mitt hår. Det var lite lättare med en enkom tuperingsborste kan jag ju tala om… Såhär ser borsten ut.

GHD Narrow Dressing BrushGHD Narrow Dressing Brush

GHD Narrow Dressing Brush är tillverkad av bokträ och vildsvinsborst, den har ett långt och slankt skaft som är bra för att separera passéer. Svinborst är naturligt och sliter inte lika mycket på håret.

Jag gör så att jag använder en hårspray i håret innan jag börjar tupera, sedan tar jag sektioner av håret och tuperar det så att det står rakt upp. Går från panna till nacke… När jag känner mig klar med tuperandet tar jag tuperingskammen och kammar håret lätt bakåt och sedan använder jag hårspray igen över hela håret för att det ska hålla.

Och detta är resultatet!

GHD Narrow Dressing Brush

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?