Recension: Origins Drink Up Intensive Overnight Mask

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask

Drink Up Intensive Overnight Mask är en mask som stått och dammat i min hylla. En mask jag köpte för att den lät intressant, men nu har den stått i hyllan ett tag och jag tänkte att det får bära eller brista; jag måste ju prova den någon gång! Så det har jag gjort nu. Först ska jag berätta lite om vad det är för mask…

Drink Up Intensive Overnight Mask är en intensiv fuktmask som man använder över natten, den innehåller avokado och aprikoskärneolja som verkar på djupet i huden och bygger upp fuktreserverna. Tillsammans med japansk tång repareras hudens barriär för att förhindra framtida uttorkning och tecken på för tidigt åldrande.

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask

Masken kommer i en tub på 100 ml, ut ur tuben kommer en krämig mask med en behaglig fruktig och söt doft. Origins föreslår att man använder masken två gånger i veckan eller ”as desired”, man applicerar masken på huden (som med fördel redan har ”gått igenom” hudvårdsrutinen för kvällen) och på morgonen därpå torkar man av överflödig produkt.

Jag tycker: Jag gör så att jag ett par gånger i veckan ersätter min nattkräm med en overnight mask, jag har två – tre stycken som jag varvar med. Jag gör alla steg i min kvällsrutin; rengöring, exfoliering, återfukta, ögonkräm, serum/treatment och stannar där för att ersätta nattkrämen och använder då istället en overnight mask. Jag upplever att detta byte rensar porerna lite och återfuktar bra vilket gör att jag inte blir lika torr på vissa partier och glansig på andra.

Drink Up Intensive Overnight Mask har lovande information i beskrivningen, till exempel; ”90 procent kände sig direkt återfuktade med en slätare och lugnare hud och 75 procent märkte direkt att hudens fuktnivåer förbättrades.

Jag kan sålla mig direkt till de 90 procenten som upplevde en slätare och lugnare hud, jag har ofta en del acne utbrott som är illröda. Efter 30 minuter med denna mask på så ser min hy snäppet bättre ut. På morgonen efteråt är den återfuktad och lite mer ”stabil”. Till exempel gick jag och la mig med många små röda märken på huden, dessa var borta och de som inte var borta var lindrade. Jag hade velat ta en efter-bild, men då jag inte har någon före kändes det inte som en bra idé.

INCI: Water, Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Myrtus Communis (Myrtle) Leaf Water, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Water, Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Polymethacrylate, Dimethicone, PEG-75, PEG-8, Glycereth-26, Sorbitan Stearate, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Prunus Amygdalus Amara (Bitter Almond) Kernel Oil, Rosa Damascena (Rose) Flower Oil, Cinnamomum Camphora (Shiu/Camphore Leaf) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Sweet Orange) Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Osmanthus Fragrans (Osmantus Absolute) Flower Extract, Ribes Nigrum (Blackcurrant) Seed Extract, Linalool, Limonene, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Cladosiphon Okamuranus Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Triticum Vulgare (Wheat Bran) Extract, PEG-100 Stearate, Sucrose, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Wax, Panthenol, Pantethine, Cetyl Ethylhexanoate, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Punica Granatum (Pomegranate) Sterols, Tocopheryl Acetate, Oryzanol, Bisabolol, Caprylyl Glycol, Caffeine, Hexylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Dextrin, Potassium Carbomer, Disodium EDTA, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol.

  • Applicering
  • Resultat
4.6

Drink Up Intensive Overnight Mask

Ju mer stressad du är, desto mer fukt förlorar du. Denna intensiva fuktmask med avokado och aprikoskärneolja går ner på djupet i huden och bygger upp fuktreserverna inför morgondagen.

Drink Up Intensive Overnight Mask finns att köpa på bl a. KICKS där den kostar 245 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?