Recension: GLAMGLOW Poutmud Wet Lip Balm

GLAMGLOW Poutmud Wet Lip Balm

GLAMGLOW Poutmud Wet Lip Balm

För en tid sedan provade jag den andra delen i Poutmud duon, Fizzy Lip Exfoliating Treatment. Jag hade först bestämt mig att jag inte skulle köpa Wet Lip Balm men ändrade mig sen när KICKS fick in en mini version av produkten. Wet Lip Balm beskrivs som ”ett rikt återfuktande läppbalsam”, som på en gång ger mjuka och reparerade läppar. Innehåller sötmandel olja, kokos smör, murumuru smör, shea smör, tamanu olja, babassu olja, kombucha extrakt och, precis som skrubben, GLAMGLOW’s TEAOXI® teknologi för att återfukta maximalt. Även marockanskt mynta blad finns i innehållet för att ge en fräsch känsla och kyssbara läppar.

TEAOXI® marockanskt mynta blad är till för att fräscha upp, medan oljorna och de olika sorterna av smör återfuktar och kombucha extraktet, som är en naturlig jäsning av sött svart te, boostar mjukhet och lyster.

GLAMGLOW Poutmud Wet Lip Balm

Jag tycker: det är ett återfuktande läppbalsam helt klart, och det ger en fräsch känsla då den innehåller mynta blad. Konsistensen är mjuk, jag trodde den skulle vara hårdare. Lite som By Terry’s Baume de Rose, men istället är den mer som när NIVEA Lip Butter redan smält på dina läppar.

Jag har använt den under dagtid vid behov och under natten, precis så som det rekommenderas att göra. Jag föredrar fortfarande NIVEA Lip Butter på natten, men Wet Lip Balm är ett klart alternativ när mina sex backups av NIVEA Lip Butter tar slut

Tillsammans med skrubben så känns det lent, mjukt och väldigt fräscht.

INCI: Polyisobutene, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Beeswax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Hydrogenated Castor Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Synthetic Beeswax, Stevia Rebaudiana Extract, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Honey, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Moroccan Lava Clay, Saccharomyces/Xylinum Black Tea Ferment, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Malpighia Glabra (Acerola) Fruit Extract, Paullinia Cupana Seed Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Calophyllum Tacamahaca Seed Oil, Nephelium Lappaceum Branch/Fruit/Leaf Extract, Anona Cherimolia Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Gardenia Tahitensis (Tiare) Flower Extract, Caprylyl Glycol, Psidium Guajava (Guava) Fruit Extract, Averrhoa Carambola Fruit Extract, Garcinia Mangostana Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Litchi Chinensis Fruit Extract, Silica, Water, Glycerin, Maltodextrin, Hexylene Glycol, Flavor, Limonene, Linalool, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Citric Acid, Phenoxyethanol.

  • Applicering
  • Hållbarhet
  • Resultat
4.2

GLAMGLOW Poutmud Wet Lip Balm

Ett rikt återfuktande läppbalsam som direkt ger mjukare, mer återfuktade och reparerade läppar.

GLAMGLOW Wet Lip Balm finns att köpa hos KICKS, där en minivariant av produkten på 7g kostar 165 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?