Colourpop Ultra Matte Lip: Trap

Colourpop Ultra Matte Lip: Trap

Colourpop Ultra Matte Lip: Trap

I paketet från Colourpop som jag fick tidigare fanns det förutom en trasig highlighter ett par läppstift. Ett Ultra Matte och ett Ultra Satin, idag ska jag visa en swatch på det ultra matta läppstiftet som jag har i nyansen Trap. Det beskrivs som en ”dusty greyed out beige (”greige”)”.

Colourpop Ultra Matte Lip: Trap

Colourpop Ultra Matte Lip: Trap

Jag tycker: läppstiftet kommer i en vanlig hylsa med en standard doe-foot applikator. Applikatorn känns behaglig på läpparna och det var lätt att applicera läppstiftet. Jag är rätt nöjd med hur det blev, tycker att nyansen passar mig bra. Och själva läppstiftet kändes också skönt på läpparna, det kändes inte uttorkande alls.

Jag hade tänkt att Trap ska få följa med på min #jennysjulresa2016 upp till mamma och pappa och kanske vara en del av min julsminkning. Om inte NARS Cruella blir julaftonens läppstift…

Först tänkte jag också, om Colourpop och deras bemötande, att jag inte skulle använda produkterna. Men efter att ha sett mer swatches på Trap och highlightern Flexitarian som jag också köpte så ångrade jag mig…

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?