Best of beauty 2016: Hår

Best in Beauty 2016: Hår

Best of beauty 2016: Hår

Sista delen i serien Best of beauty 2016 kommer här, med ett par hårprodukter som jag gillat extra mycket i år!

Olaplex No 3
Olaplex No 3 är en behandling du gör hemma som gör underverk med ett torrt och skadat hår. Olaplex är också något som frisörer blandar in i blekning eller färg och det gör så att behandlingen inte orsakar så stor skada på ditt hår. Mitt hår är färgat i flera år vilket har skadat det och som om inte det vore nog så har jag självlockigt, torrt, hår. Olaplex No 3 är nog min absoluta favorit bland favoriterna i denna kategori!

OUAI Clean Shampoo£22.00
Något jag blev introducerad till i år var detta med detox schampo, och OUAI Clean är ett sådant. Det är speciellt bra för att få ur dagsgamla stylingprodukter och den olja som produceras naturligt. Detox schampon kan också användas om man tvättar håret sällan, just för att all olja inte ska ställa till det i hårbotten. Jag använder OUAI Clean ungefär varannan gång jag tvättar håret och jag använder det innan det vanliga schampot.

OUAI Repair Shampoo£22.00
Ett schampo som inte är som vilket schampo som helst. Mitt hår känns rent men inte strävt (även när det är blött) som en del schampon kan få det att göra. Det enda jag inte är så förtjust i är doften, tillsammans med andra OUAI produkter kan det bli för mycket. Men ändå ett schampo som jag nu är inne på min andra flaska av; det är drygt – eller så är det jag som har lite hår?

OUAI Repair Conditioner£20.00
Balsamet är min favorit bland OUAI produkterna, jag är inte så insatt i silikoner och hårschampo. Men jag gillar vad detta balsam gör, tillsammans med schampot är det en oslagbar duo och håret får glans och liv. Även mitt torra och skadade hår! Lovely!

OUAI Treatment Masque, £25.00
En mask som ger samma mjuka och lena hår som en natt med Olaplex no. 3. Den har en härlig doft och kommer i praktiska kuvert, som man kanske inte tycker är så praktisk om man har längre hår. Mängden är tänkt att räcka till en behandling, men har du längre hår kan du behöva två stycken. Det finns 8st kuvert i en förpackning.

O&M Frizzy Logic, 102 SEK
En hårolja med värmeskydd, applicera i blött hår och styla som vanligt. Fast jag brukar låta håret självtorka. Håret får glans och känns lent. Oljan har en god doft och en bra förpackning, till skillnad från O&M schampo och balsam…

Oribe Dry Texturising Spray, 409 SEK
Dry Texturising Spray är min go-to stylingprodukt, tillsammans med en tuperingsborste och hårspray. Men även de dagar när jag inte ids göra mycket med håret så funkar Dry Texturising Spray bra, det ger volym utan att göra håret strävt!

O&M C Paste, 255 SEK
Det enda vax jag använder, det ger textur och lite ”grit” till håret. Jag gillar när mitt hår inte är platt och lent, utan har lite textur och det är som sagt detta vax bra på att ge. Rekommenderas definitivt!

Wet Brush, £11.99
I Cult Beauty’s box som gjordes i samarbete med två YouTubers fick man en Wet Brush, den har ersatt min Tangle Teezer. Även om TT är bra, så tycker jag att den river lite i hårbotten då piggarna är spetsiga, en Wet Brush är lite skonsammare.

GHD Narrow Dressing Brush, 199 SEK
När jag tuperar mitt hår så använder jag denna borste från GHD. Borsten är tillverkad av bokträ och vildsvinsborst som är naturligt.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?