Recension: Therese Lindgren by CCS

Therese Lindgren by CCS

Therese Lindgren by CCS

Jag brukar inte stödja många YouTubers i deras samarbeten, men jag blev nyfiken på det samarbete som YouTubern Therese Lindgren gjorde med CCS. Hon och CCS släppte två kit; ett med 3st handkrämer och ett med 3st läppbalsam. I detta inlägg ska jag recensera handkitet Love your Hands.

Therese Lindgren by CCS

Therese Lindgren by CCS

Handkrämerna har olika dofter; aprikos, kokos och vanilj. De är baserade på vegetabiliskt innehåll och verkar återfuktande och vårdande. Den med kokos ska vara lite mer intensiv och jag tycker den passar bra under ett par handskar under natten. De andra två har jag använt lite pö om pö och aprikos är min favorit. Storleken på tuberna är dessutom perfekt för att ha med sig i handväskan!

Therese Lindgren by CCSAprikos

Therese Lindgren by CCSKokos, den intensiva

Okej, jag tycker att handkrämerna är bra. Och ett plus för att de är baserade på vegetabilier och är alltså veganska. Aprikos och vanilj handkrämerna ser ut som ”vanliga” handkrämer och har samma konsistens som en ”vanlig” handkräm.

Aprikos och vanilj sjunker in snabbt och har samma konsistens som vilken handkräm som helst, medan kokos är mer intensiv och har en lite mer kladdig konsistens. Den lämnar en hinna på huden som man får massera bort, de andra två krämerna lämnar ingen hinna. Det enda jag saknar är möjligheten att köpa dessa i styck och inte i ett kit, annars har jag faktiskt inget att klaga på… jo, kanske hinnan som kokoskrämen lämnar efter sig.

  • 6.7/10
    Applicering - 6.7/10
  • 7.2/10
    Hållbarhet - 7.2/10
  • 6.9/10
    Resultat - 6.9/10
6.9/10

Therese Lindgren by CCS

Utvalda handkrämer som innehåller ingredienser av vegetabiliskt ursprung med fokus på kokos, aprikos och vanilj. Mjukgörande och vårdande för händerna.

Kiten är veganska, och kan fortfarande finnas hos Apotek runtom i landet (Apoteket.se säger att de utgått, men handkitet fanns hos Kronans Apotek) och kostar 199 SEK/st.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?